fbpx

Коли вперше дізналась скільки ж насправді років цій відомій турецькій співачці, не повірила своїм очам. Жінка, над якою не власний час

Коли вперше дізналась скільки ж насправді років цій відомій турецькій співачці, не повірила своїм очам. Жінка, над якою не власний час Джерело

Турецька співачка змушує жінок дивитися на себе з заздрістю, і це цілком собі виправдано. Який образ виникає у вас в голові, коли мова йде про людину, якій іде восьмий десяток?

Читайте також: – Жінка повинна бути, як вогонь, а ти… сірість, ні одягнутися по-людськи, ні…- Ілля гидливо оглянув дружину і пішов збирати речі залишивши Стефу і двох дітей напризволяще За матеріалами

Навряд чи виникають асоціації з підтягнутою фігурою, ідеальною шкірою і активним життєвим ритмом. Все це скоріше про тих, кому трохи за 30 – але як раз на цей вік і виглядає наша героїня!

Дивлячись на знімки Айше Ажди Пеккан, здається, що цій жінці відомий секрет вічної молодості … або телефон хорошого спеціаліста, який повертає молодість.

Айше Ажда Пеккан народилася в 1946 році, і зараз їй 71 рік, хоча в це неможливо повірити.

Сьогодні, незважаючи на поважний вік, артистка збирає повні зали, знімається для обкладинок журналів і веде аккаунт в Інстаграмі, де регулярно публікує нові фото.

Жінка демонструє модельні параметри, пружне, підтягнуте тiло і обличчя молодої красуні без жодної зморшки

Але це далеко не все! Нещодавно Ажда висловила твердий намір стати матір’ю! Завдяки правильному харчуванню та регулярним фізичним навантаженям зірка відчуває себе молодою і здатною до такого:

«Я завжди уважно ставлюся до того, що їм. Але не можу сказати, що дуже обмежую себе в чомусь. Дуже люблю кебаб і рибу ».

На сторінку знаменитості підписано 400 тисяч фоловерів, багато з яких сумніваються, що в житті артистка виглядає так само, як на знімках. Вони припускають, що молодість Айше Ажда подарував хороший спеціаліст , а не здоровий спосіб життя, та й всі фото ретельно ретушуються, перш ніж потрапляють на її сторінку.

Читайте також: «На цій, одружуватись?! Та ти подивися на неї, у неї ж напевно на умі одні мужики і гулянки!» «Пам’ятаєте, ще свою молодість!» – спокійно відповіла Ліза. У майбутньої свекруха від несподіванки й слова мовити не всигла

А ви як вважаєте? Дивіться і вирішуйте самі:


02/11/2020

You cannot copy content of this page