fbpx

Користувачі іменують її тепер “Шерлок 21 століття”: всього одна незначна деталь на фото допомогла викрити зраду

Кмітлива дівчина змогла довести зраду свого хлопця після того, як уважно вивчила його фотографію. Зрадника видав журнал. пише Радіо Максимум

Кені Хайес побачила знімок коханого з дівчиною, коли гортала розділ “Цікаве” в одній із соціальних мереж. Коли вона показала знімок Кейтріку і попросила прояснити ситуацію, він заявив, що це знімок 2017 року зі знайомою, тоді він, мовляв, ще не був у стосунках з цією дівчиною.

Однак Кені провела міні-розслідування разом зі своїми фоловерами. Вони збільшили фотографію і виявили, що на задньому фоні видно журнал Houstonia, випущений в лютому 2019 року. Крім того, цю публікацію прокоментувала дівчина, з якою і був відображений Кейтрік. Вона зізналася, що розлучилася з ним, але нещодавно вони знову зідзвонилися. “Я сказала, що не хочу з ним більше бути. Він відповів, що гуляє з кимось, але я не думала, що він у стосунках”, – прокоментувала фото дівчина.

читайте також:Мама на хвилинку залишила немовлятко поруч з конем. Ви тільки подивіться, що відбувається як тільки дитинка починає плакати (відео)

Вона також надіслала Хайес чек-доказ, на якому було ім’я хлопця, щоб та потім могла показати його Кейтріку. Користувачі мережі неабияк здивувалися уважності людей: “Скільки епізодів серіалу Закон і порядок потрібно було подивитися, щоб визначати дату фото за журналом?”, “Поліції треба розповідати про свої справи в Twitter”, “Час відкривати нові курси з вивчення фотографій для розкриття злочинів”, “Шерлок 21 століття”.

ФОТО ТУТ

05.08.2019

You cannot copy content of this page