fbpx

Косметолог: цих помилок припускаються більшість жінок при нанесенні гyбної помади

Якщо фарбувати очі яскраво ми останнім часом перестали, то помаду використовуємо все частіше. Ви впевнені, що фарбуєте губи правильно? Джерело

Помада — відмінне рішення на всі випадки життя. З макіяжем гyб ми в лічені секунди стаємо молодшими, ефектнішими, доглянутішими. Але це якщо мейк виконаний правильно. Помилки ж можуть, навпаки, додати п’ять-сім років і надати обличчю втомлений хворобливий вигляд.

Читайте також: Дамам у віці — замість ботокса. Рецепт мені дала косметолог

Що ми найчастіше робимо неправильно, фарбуючи гyби?

Помилка 1 — наносити помаду на сухі гyби

В цьому випадку косметика забивається в дрібні зморшки або, ще гірше — в борозенки вздовж облямівки гyб. Привчіть себе регулярно скрабувати губи м’яким відлущувальним засобом або медом. Приділяйте увагу контуру.

Помилка 2 — не користуватися праймером

Якщо любите носити помаду, дбайте про те, щоб косметика не пливла, особливо по контуру. Це не просто виглядає неприродньо, це помітно старить.

Помилка 3 — відмова використовувати пензлик

Так, фарбувати гyби помадою прямо з тюбика зручно. Але це, на жаль, відбивається на якості нанесення косметики. Використовуйте пензлик. Так помада лягає рівніше, краще вдається гра світла і тіні, можна без зусиль варіювати інтенсивність кольору.

Помилка 4 — занадто темний контур гyб і висвітлена середина

По-перше, це надає особі суворий вигляд. По-друге, це старомодне рішення. Якщо не хочете, щоб ваша помада розтікалася, нанесіть її пензликом, як би забиваючи в шкіру, потім промокніть губи, знову нанесіть помаду. І ще раз промокніть і нанесіть.

Помилка 5 — використання нюдової помади

Чим доросліша жінка, тим гірше на ній виглядає світлий тілесний відтінок помади. У цьому випадку губи просто губляться на обличчі. Якщо ви дуже любите нюд, вибирайте тон, максимально схожий на найтемніший відтінок ваших губ. Ще краще — використовувати досить яскраві помади. Всупереч поширеній думці, це на 20-літніх вони виглядають погано, а не на 40-літніх.

You cannot copy content of this page