fbpx

Купуючи новий будинок чоловік і не підозрював з якими проблемами зiткнеться. Спочатку його турбували дивні звуки, а потім довелось розбирати стіну (Фото)

Один чоловік придбав будинок. Жити б людині і радіти, однак сторонній звук постійно порушував його спокій. Дивне гудіння йшло зі стіни нового будинку, господар терпів-терпів та й викликав рятувальну службу. А ті звернулися до експерта з бджільництва, надто вже підозрілим було гудіння. Джерело

Це особливі бджоли

Коли Девід Л.Гловер приїхав на виклик, йому відразу ж стало зрозумілим, що відбувається. Чоловік знав, що бджоли оселилися в стіні будинку. Судячи по звуку, комах було багато, чи то пак – вони самі справжні гіганти.

Читайте також: Їх нарoдження стало справжньою сeнсацією. Абсолютно однакові дівчатка-трійнятка. нарoдилися в 1987 році. Ви тільки подивіться, як вони змінились! (ФОТО)

Що робити у цій ситуації? Чи дозволить господар житла розбирати стіну? Насправді, роботи там небагато, тільки дістати цеглини зовні. Але як відреагує власник будинку – велика загадка.

Бідний хазяїн був щасливий від пропозиції експерта. Чоловік мріяв скоріше позбутися від проблеми, будь-якими шляхами. Отримавши дозвіл, Девід взявся за справу.

Для початку, наш герой акуратно видалив цеглини. Девід діяв максимально обережно, щоб не пошкодити бджолиний рій. Перед тим як приступити до роботи, наш герой випустив в стіну трохи диму, парaлізуючого комах. Одyрманені бджоли, зрозуміло, залишаються живими, тільки не кидаються на порушника свого спокою.

Витягнувши кілька цеглин зі стіни, Девід зрозумів, що бджолине сімейство дуже велике. За визнанням експерта, таку сім’ю йому не доводилося бачити дуже і дуже давно. Чоловікові вдалося дбайливо перемістити бджіл зі стіни в спеціальні ящики для перевезення

Ця історія закінчилася благополучно. Бджоли поїхали до фахівця, де будуть жити в вуликах і виробляти смачний мед. Господар будинку щасливий, нарешті, його позбавили від докучливих сусідів, а цеглу повернули на місце.

Ось така історія про сусідство з бджолами. На щастя для всіх, ніхто не пострaждав. Комахи ці – досить небeзпечні створення, краще утриматися від того, щоб турбувати їх зайвий раз.

You cannot copy content of this page