fbpx

Леся Нікітюк дала різку відповідь на закиди хeйтерів щодо її виходу в фінал в шоу “Танці з зірками”

Вже 25 листопада всі прихильники шоу “Танці з зірками 2018” дізнаються ім’я переможця проекту. А поки ж мережа вибухнула обуренням через результати півфіналу, передає Канал 24.

За результатами голосування журі та глядачів, шоу покинули Павло Вишняков і Юлія Сахневич. Пара не потрапляла у зону ризику, а члени журі називали їх фаворитами шоу “Танці з зірками 2018”.

Читайте також: Найбільш невірний знак Зодіаку – хто ж він?

Водночас Лесю Нікітюк та Максима Єжова, які отримали найменшу кількість балів від зіркових суддів, врятували глядачі. Саме цей факт найбільше обурив хейтерів, які засипали офіційну сторінку шоу гнівними повідомленнями. На такі заяви відреагувала Леся Нікітюк.

“Всім тим, хто не погоджується з моїм виходом у фінал народного шоу “Танці з зірками”, хочеться сказати наступне: друзі, голосуйте за свої улюблені пари. А ви, учасники, зробіть все можливе, щоб за вас голосували”,– заявила Леся Нікітюк.

Окрім цього, телеведуча з гумором відреагувала на низькі оцінки від суддів та їх критику. Зокрема, Катерина Кухар і Влад Яма зазначили, що вправність Лесі Нікітюк на паркеті не дотягує до фіналу шоу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

@lesia_nikituk вперше прокоментувала свій вихід у СУПЕРФІНАЛ шоу. #ТанцізЗірками – неділя, 21:00.

Публикация от Танці з зірками на 1+1 (@tanci1plus1)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Всем хорошего настроения😁#путькПобеде #ladyле💋 #багиняламината #танціззірками

Публикация от Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

На це зірка кумедно відреагувала, створивши картинку, де судді зайняли місце учасників, а телеведуча з Дмитром Комаровим та Павлом Зібровим виставили їм низькі оцінки.

You cannot copy content of this page