fbpx

Літак був змушений розвернутися і повернутися в аеропорт, бо матуся забула в терміналі… дитину

Мати року!

Літак повернувся в аеропорт після того, як пасажирка зрозуміла, що залишила своє немовля в терміналі, пише Макатака.

Пілот, який прямував з Саудівської Аравії в Куала-Лумпур, отримав незвичайне прохання повернутися в аеропорт в Джидді відразу після зльоту. На відео, де пілот дзвонив в управління повітряним рухом, чутно його незвичайні переговори між ним і його колегами, коли він просить дозволу повернутися в аеропорт імені короля Абдулазіза.

“Ми можемо повернутися?” – запитує пілот. Несподіваний для авіадиспетчерів сценарій викликає у них подив, і вони радяться з іншими з приводу відповідних дій.

«Цей рейс вимагає посадку», – говорить він іншому колезі. «Пасажир забув свою дитину в зоні очікування». Чути, як пілот повторює оператору повітряного руху: «Я сказав вам, що пасажир залишив свою дитину в терміналі, і вона відмовляється продовжувати політ».

Після нетривалої паузи літаку було дано дозвіл повернутися в аеропорт. Чи була забудькувата пасажирка якось покaрана за свою неуважність, не повідомляється.

Літаки рідко розвертаються і сідають з яких-небудь причин, окрім технічних або за станом здoров’я пасажирів. Але бувають і виключення.

Читайте також: ЖІНКА ВКРАЛА ДЛЯ СВОЇХ ДІТЕЙ 5 ЯЄЦЬ, АЛЕ ПОЛІСМЕН НЕ ДАВ ЇЙ ВІДПОВІСТЬ ПО ЗАКОНУ, А ВЧИНИВ “САМОСУД”

У 2013 році рейс American Airlines з Лос-Анджелеса в Нью-Йорк сів в Канзас-Сіті через «дуже недисциплінованого пасажира», який відмовився припинити співати пісню Вітні Х’юстон «Я завжди буду любити тебе».

У наступному році в Нью-Йорку літак, що прямував в Сеул, повернувся до гейту після того, як спадкоємиця південнокорейської авіакомпанії Чо Хен-ах змусила старшого члена екіпажу висадитися, тому що їй подали горіхи макадамії з пакета замість миски. А в лютому цього року в Лондоні літак здійснив позапланову посадку через погано зачинені двері.

Дивовижна забудькуватість…

You cannot copy content of this page