fbpx

Лобода вдруге стала мамою: стало відомо кого наpoдила співачка

Українська співачка Світлана Лобода вдруге стала мамою. Пoлoги 35-річної артистки пройшли у Лос-Анджелесі, пише “Обозреватель”.

Народжувала артистка у VIP-клініці Cedars-Sinai Medical Center, де з’явилися на світ діти таких знаменитостей, як Мадонна, Вікторія Бекхем, Брітні Спірс та інших.

Виконавиця наpoдила дівчинку.

“Пологи пройшли успішно і без ускладнень в одній з кращих клінік. Вага дитини – 3 кг, зріст – 48 см. Наразі мама і маля почувають себе прекрасно”, – сказано в повідомленні.

Артистка також виховує старшу дочку – 7-річну Єву Цар, яка з’явилася на світ 9 квітня 2011 року.

Світлана Лобода народила першу дитину в Києві. Батько дівчинки Андрій Цар, який на той момент був хореографом і директором співачки, перебував під час пoлoгів поруч зі Світланою. Стать первістка пара не знала аж до його наpодження, тому заздалегідь приготувала імена як для хлопчика, так і для дівчинки. В результаті новонаpoджену дочку зіркові батьки назвали Євангеліною.

Через три роки після наpодження спільної дитини, Лобода і Цар розлучилися. Це сталося в жовтні 2014 року. Незважаючи на це, Андрій Цар бере активну участь в житті дочки.

Читайте також: Українська співачка Світлана Лобода вдруге стала мамою

Евангелина весь час живе з мамою, яка, незважаючи на щільний графік, все ж встигає оточити дочку своєю любов’ю. Кожен день Світлана проводить кілька годин з Євою: розмовляє, слухає вірші англійською мовою, які дівчинка вивчила напередодні, дивляться разом мультфільми.

Старша дочка скандальної української співачки Світлани Лободи раніше розповіла, що зіркова мати забороняє їй їсти солодке і хліб, називаючи товстункою. За словами дитини, мама не лається на неї, а тільки все пояснює. Однак при цьому Лобода уважно стежить за раціоном своєї спадкоємиці.

Зараз Євангеліна Цар знаходиться разом з матір’ю в Лос-Анджелесі (США). Мати і дочка вирушили туди ще у березні 2018 року. Сімейство проживає в шикарній віллі, яку Світлана орендувала заздалегідь.

Як повідомлялося раніше, в березні 2018 року Лобода оголосила про свою вагiтнiсть зі сцени Кремля і пішла в невелику відпустку.

Перед цим ЗМІ почали поширювати інформацію, що Світлана вагітна від соліста культової німецької рок-групи Rammstein Тілля Ліндеманна, і ця новина спричинила ажіотаж у соцмережах. Однак сама артистка ім’я батька своєї другої дитини не розкриває.

Незадовго до пoлoгів в мережі почали поширювати інформацію про те, що Тілль Ліндеманн був обраний менеджментом артистки “про людське око”, в той час як справжнім батьком може бути небайдужий до неї співак Макс Барських.

You cannot copy content of this page