fbpx

Любить дарувати діаманти та має бізнес: за кого Лілія Подкопаєва втретє збирається заміж?

Українська олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, яка розсекретила коханого-бізнесмена з США на ім’я Ігор, розповіла, де познайомилася з ним, йдеться у “Світському житті”.

За словами Лілії, доля звела закоханих у Атланті. Це місто Подкопаєва вважає особливим, оскільки саме тут вона свого часу здобула два олімпійських золота і там же зустріла кохання.

“Я зараз можу сказати, що Атланта моя золота та люба і якоюсь мірою доленосна. Це була вечеря з друзями, ніколи не знаєш, де зустрінеш свою долю”, – поділилася Лілія.

Якщо у США спортсменка вже багато років тренує підростаюче спортивне покоління, то у її обранця Ігоря в Америці бізнес.

“Я туди поїхав, щоб зустріти Лілю. Мешкаю в Америці давно, десь років 25. У мене декілька різних бізнесів, пов’язаних з інвестиціями, забудовами”, – розповів про себе наречений Лілії.

А от Подкопаєва пригадала, як коханий освідчився їй. Зірка поділилася, що Ігор ставав на коліно.

“Якщо я гімнастка, де було освідчення? У спортивній залі, так. Коли я відкрила коробку і побачила обручку, – вуха горять, щоки горять, очі сяють. Не від того, що от обручка. А від самого розуміння, що у житті відбуваються зміни”, – зізналася Подкопаєва.

Читайте також: Скiльки ж батьки Галини зaплатили СТБ, щоб її одну звозили в Єгипет? У мережі рoзгорiвся скaндал навколо учасниць шоу “Холостяк-8”

А от щодо того, яким буде весілля закоханих, вони поділилися, що мріють про свято для двох.

“На якому-небудь безлюдному острові. Насправді, ми вже такі, не юні, не перший шлюб у мене, тому ми можемо зробити таке щось дуже достатньо тихе і ексклюзивне лише для нас”, – пояснила знаменита наречена.

Наостанок Лілія зізналася, що її діти дуже добре сприйняли Ігоря

“Ті обійми, які вони йому дарують і та увага, яку Ігор дає їм, це найголовніше для мене і коли ми познайомилися, він сказав: “Наші діти”. Для мене це був знак і це дуже важливо для кожної мами”, – прокоментувала Подкопаєва.

Нагадаємо, що у Лілії Подкопаєвої є 12-річний син Вадим та 11-річна донька Кароліна від попереднього шлюбу з Тимофієм Нагорним.

You cannot copy content of this page