fbpx

Люди народжені під цими знаками Зодіаку володіють відмінним смаком. Вони завжди в тренді

Люди народжені під цими знаками Зодіаку володіють відмінним смаком. Вони завжди в тренді Джерело

Красунчик — це не просто людина, яка любить модно одягатися. Ті ж Водолії, Стрільці і Близнюки можуть одягнутися в старі речі і виглядати, ніби зійшли з обкладинки журналу. Щoголь вибирає багатий одяг і прикраси, щоб показати свою успішність і спроможність оточуючим. Ми зібрали знаки Зодіаку, які oбирають вбрання, керуючись престижем і думкою більшості, а не своїми уподобаннями.

Читайте також: Наобіцяла дітям золотих гір, потішила-обнадіяла чоловіка й, окрилена та щаслива, знову гайнула в теплі краї. А через місяць було шокoване все село: Арсена викликав адвокат і ознайомив його з документами про розлучення

Лев — павич з левовою гривою

Леви люблять хизуватися своїм статусом, модним одягом, побутовою технікою — у них все найкраще. Вони красуються у відвертих вбраннях, обвішані дорогими, часто дизайнерськими прикрасами. Для Лева важливий статус, тому він не дозволяє собі неохайність і розтягнутий старий светр.

Навіть дітьми Леви воліють комплекти одягу в одному кольорі, володіють хорошим врoдженим смаком. Іноді при виборі між тим, що подобається і що модно, можуть віддати перевагу другому, тому що їм важливо, як сприймуть їх зовнішній вигляд оточуючі. Леви — справжні чепуруни, але більшості з них вдається зберегти баланс між позерством і вишуканим смаком.

Телець — чепурун за коштами

Телець не стане витрачати останні гроші на модний бренд, а натомість купить якісну репліку, яку неможливо відрізнити від оригіналу. Телець знає місця, де продається кращий одяг і взуття, встигаючи першим на розпродажі та акції.

Для нього важливий його образ і престиж, адже це внесок у подальше просування по кар’єрних сходах. У Тельця може бути безлад у будинку, але на зустріч з друзями або на роботу він завжди ходить охайним, регулярно оновлює стрижку, робить манікюр, не дозволяє собі ходити в пом’ятому.

Козеріг — вибіркова розкіш

Якщо Козеріг купує машину, то обере автомобіль в салоні і останньої моделі, навіть якщо доведеться кілька років виплачувати кредит, але не стане купувати застарілий примірник з рук. Може одягатися просто, але вибирати дорогі аксесуари, наприклад, годинник або прикраси.

Козерогові подобається хизуватися володінням предметами розкоші, особливо, якщо вони куплені на останні гроші. Джерело франтівства Козерога в його прихильності до класики, яка дорого обходиться, але однаково ефектно виглядатиме через 10 і 20 років.

Недоречне франтівство шкодить самим модникам, якщо вони витрачають на зовнішню «обкладинку» останні гроші, забуваючи про якісне харчування, турботу про здоров’я і фігуру. Оточуючих мало хвилює позерство цих знаків Зодіаку, тому якщо і хизуватися, то робити це для себе, а не для когось.

You cannot copy content of this page