fbpx

Люди з яким кольором очей найбільш щасливі в коханні та кар’єрі

Кольорова частина ока, яка оточує зіницю, — це веселкова оболонка. На забарвлення райдужки мають вплив ті ж гeни, які беруть участь в процесі формування мoзку. Це і пояснює, чому у носіїв одного типу очей відзначаються однакові поведінкові характеристики, пише За Селом.

Розглядаючи очі можна розповісти не лише про основні риси, але навіть про долю людини.

Синій

Це чуттєві емоційні романтики, здатні захопити за собою. Іноді синьоокі зовсім непередбачувані. Мають підвищене почуття справедливості й відстоюватимуть правду за всяку ціну. У них істина народжується в суперечці.

Працелюбні, реалістичні та прагматичні від природи синьоокі відрізняються постійністю і терплячістю.

Блакитний

Це народ, з одним загальним предком, який мав велику душевну і фiзичну потужність. Блакитнооким не позичати амбітності, але це надійні товариші, і вони підтримають друга в складній ситуації.

Вони чесні, прямолінійні, спостережливі. При першому знайомстві може здатися, що вони надмірно сором’язливі. Але сентиментальність швидко змінюється напористістю, і вказує на цілеспрямованість.

Сірий

Такий колір говорить про слов’янське корінняі, що і визначає риси природного напряму на генeтичному рівні. У них надлишок харизматичності.

Іноді ці урівноважені люди майстерно приховують те тихе болотце, в якому водяться чортики.

Рішучість і розум дозволяють їм зустрічати будь-які труднощі не прибігаючи до страусового методу. Кар’єру будують на умінні пояснювати, переконувати й схиляти на свою сторону. З роками накопичений досвід робить їх справжніми мудрецями.

Сіроокі знаходять місце і чутливості, і ніжності. Їм таланить в любові. Правда, ревнощі іноді підливають олії у вогонь, але від цього почуття стають ще яскравішими.

Зелений

Рідкісний варіант забарвлення, в середні віки часто «прив’язували» до містицизму і магії. Нерідко володарі зелених очей оголошувалися відьмами й чаклунами, шлях яким був на вогнище.

На щастя зараз зелений сприймається, як загадковий і звабливий, а аура таємничості йде тільки в плюс. Зеленоока молодь дуже ревнива, але налаштована на тривалі стосунки. Закохуються щиро і гаряче.

Зеленоокі не розкисають при перших труднощах, і працюватимуть навіть в стресових ситуаціях. Друзі цінують їх за надійність, а вороги побоюються за принциповість.

Бурштиновий

Завжди золотистий відтінок в очах відображає певний тип поведінки — це благополучна категорія.

Володарі бурштинових очей можуть займати керівні посади й добре з цим справлятися. Планують багато справ і багато що устигають. Хороші слухачі та співрозмовники.

У особистому житті у них майже завжди все добре. Привабливість і звaбливість роблять свою справу, притягуючи представників протилежної стaті до бурштинових очей, як до магніту.

Карі

Цей найпоширеніший колір мають приємні, рішучі, незалежні люди. Вони мають вправність і прагнуть до лідерства. За ними підуть, оскільки вони випромінюють силу та упевненість, мають життєстійкість.

Їх нерідкі капризи можна вважати недоліком, але виглядають вони швидше потішно, ніж образливо. Зате кароокі хороші друзі.

У особистому житті вірні супутники зі спокійним характером. Заради коханої людини підуть на багато що, може бути навіть на все. Але, не варто їм переходити дорогу. На скільки сильно вони уміють любити, на стільки сильна може бути їх ненависть.

Чорний

Абсолютно чорної веселкової оболонки не буває — це карий, але дуже-дуже темний.

Це унікальні, надійні люди, гідні довіри. Вони емоційні та проникливі. У них закладена внутрішня сила, що дозволяє стать лідером.

Читайте також: Зігніть руку в кулак, і ми розкриємо таємницю вашої особистості. Перевірте, якщо не бoїтесь!

Дослідження підтвердили, що їм даються будь-які види спорту краще чим усім іншим. Енерджайзер — їхнє друге ім’я.

You cannot copy content of this page