fbpx

Людям, у яких є рoдимка на цьому місці, ніколи не доведеться перейматися нестачею грошей – що розташування рoдимок розкаже про вашу долю

У кожної людини є рoдимки по всьому тiлу. Деякі маленькі, деякі великі, і їх розташування має певне значення. Одні рoдимки пов’язані з матеріальним благополуччям людини, інші з сімейним щастям, треті – зі здopов’ям.

За матеріалами – Online Detox.

Про що свідчать рoдимки на певних частинах тiла

1. Рoдимки на скронях

Рoдимка на скроні пов’язана з туристичними можливостями. Якщо у вас є така рoдимка, це означає, що у вас будемо можливість подорожувати, як по роботі, так і просто для задоволення.

2. Рoдимка між бровами

Рoдимка в цій області пов’язана з розвитком і просуванням кар’єри. Ця ділянка – кар’єрний сектор. Швидше за все це означає, що вас підвищать, піднімуть зарплату і т.д.

3. Рoдимка між бровою і оком

Ця ділянка пов’язана з будинком. Якщо у вас є рoдимка на цьому місці, це означає, що ви є людиною, яка здатна адаптуватися. Ви ладите з людьми і можете бути хорошим лідером.

4. Рoдимка над верхньою губою

Якщо ви власник такої рoдимки, це означає, що ви любите смачну їжу і гарний одяг, і непогано на них знаєтеся. У вас є навички міжособистісних відносин, ви популярні серед друзів, що робить з вас чудового комунікатора.

5. Рoдимки на вилицях

Рoдимки на вилицях означають, що ви будете мати гарне становище на роботі, ваш прибуток буде збільшуватися.

6. Рoдимка на долоні

Рoдимка на внутрішній частині долоні означає, що ви ніколи не будете відчувати нестачі в грошах. Ви розумні, амбітні і з легкістю можете займати керуючу політику. У вас хороші математичні здібності і ви можете досягти успіху в економічній сфері.

7. Рoдимка на ступні

Читайте також: Доля вашого шлюбу: лінія шлюбу на руці розповість про майбутнє вашої пари

Якщо у вас є рoдимка на ступні ноги, це означає, що ви любитель подорожувати і пробувати нові кухні. До того ж, ви популярні на своєму робочому місці, ви можете бути хорошим лідером, так як вам властиве відчуття відповідальності, на вас можна покластися.

You cannot copy content of this page