fbpx

Мамо! Досить співати: реакція сина Ірини Федишин на виступ мами підipвала мережу(фото)

Українська співачка Ірина Федишин опублікувала кумедне фото її молодшого сина Олега. Хлопчик кумедно спостерігав за виступом мами, чим розсмішив мережу, пише 24 канал.

Ірина Федишин – не тільки яскрава артистка, але й зіркова мама. Разом із чоловіком, продюсером Віталієм Човником, вона виховує двох синів: 3-річного Олега та 7-річного Юрія. Однак поєднати роботу і материнство зірці інколи складно, тому діти супроводжують її на концерті.

Співачка вирішила показати, як її молодший син спостерігає за виступом. Олег, сидячи в глядацькому залі, кумедно насупився та спостерігав, як Ірина Федишин співає на сцені. Ймовірно, хлопчик не в захваті від побаченого, що з гумором підкреслила артистка.

“Інколи я беру діток з собою на концерти! Мій Олежик у мами на концерті: “Мама! Досить співати! Ходи вже додому!”– з гумором написала Ірина Федишин.

Читайте також: Ірина Федишин показала свою нову столичну квартиру (відео)

Напевно, сина Ірини Федишин зрозуміла б донька Бейонсе. У червні Блю Айві відвідала один із концертів її батьків. Під час виступу дівчинка скривилась та навіть сховалась за трибуну, коли поп-діва Бейонсе показувала запальні танці на сцені.

You cannot copy content of this page