fbpx

Марія попросила брата більше не приводити Георгія додому, щоб їй марно не хвилюватися, оскільки сім’я Георгія була багатшою і в соціальному плані стояла вище їх сім’ї. Вони ніколи б не прийняли в свій дім невісткою бідну і непомітну Марію

Послухайте дещо цікаве…

Я розповім вам одну історію. Димитрій і Марія були братом і сестрою. А Георгій, за професією лікар, був другом Димитрія, і часто заходив до нього в гості. Через якийсь час Марія відкрила братові свою таємницю… вона була шалено закохана в Георгія. Щоразу побачивши його вона переживала, її кидало в піт, серце нило, руки і ноги сильно трусилися.

Тому вона попросила брата більше не приводити Георгія додому, щоб їй марно не хвилюватися, оскільки сім’я Георгія була багатшою і в соціальному плані стояла вище їх сім’ї. Вони ніколи б не прийняли в свій дім невісткою бідну і непомітну Марію.

Відтоді Димитрій під різними приводами перестав запрошувати Георгія в дім, і вони зустрічалися з ним в саду…

Марія прийшла до мене. Тут вона відкрила своє серце розповівши мені про своє кохання, і я порадив їй:

– Гаряче молися, особливо вночі, незадовго до світанку – це найважливіша година в молитві, молися простягаючи руки до Бога і просячи Його, щоб здійснилася воля Його.

Марія послухала моєї поради…

Минуло зовсім небагато часу, і Георгій поскаржився Димитрію на те, що той незрозуміло чому змінив до нього своє ставлення: почав його уникати і більше не запрошує його в гості у дім. Димитрій все розповів йому, розповів про почуття і переживання своєї сестри. Почувши це Георгій не зміг стримати сліз і зізнався йому, що і він страждає: що він дуже любить Марію, і тому вже давно… щоранку, коли він прокидається на світанку, перед його очима повстає Марія.

Це були якраз ті години, коли Марія молилася згідно з моєю порадою! Так по гарячій молитві відкрилося таємне почуття двох прекрасних молодих людей. Спочатку батьки Георгія заперечували проти їхнього весілля, але врешті-решт воно відбулося! Проти Любові ж не підеш…

Автор – Святий Преподобний Порфирій Кавсоколивит.

За матеріалами – сторінка О.Романа Грицишина.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page