fbpx

Марія Яремчук пояснила своє рішення припинити творчу діяльність(відео)

Напередодні співачка Марія Яремчук, спадкоємиця музичної династії і представниця України на конкурсі «Євробачення-2014», шoкувала шанувальників заявою про рішення піти зі сцени. Про це співачка написала на своїй сторінці в Інстаграм. Згодом в ефірі хард-ток-шоу «DROZDOV» на телеканалі ZIK пояснила своє рішення, пише PressCentr

– Я дійсно потрапила в конвеєр шоу-бізнесу і також бігла за тим самим, за чим зараз женеться 99% українських артистів. Як глядач я завжди оцінюю виступи співаків так: або мене «чіпляє», або ж ні. Або я йду після виступу на піднесенні і мені хочеться творити, закохуватися і просто жити, або ж мені все одно, але було гарно візуально.

Дуже багато артистів українського шоу-бізнесу не є відвертими зі своєю аудиторією, а тільки намагаються бути в тренді чергових тенденцій. За що я дуже сильно поважаю Славка Вакарчука, так це за те, що він «трушний» співак, тобто чесний. І всі в один голос можуть сказати, що його музика абсолютно геніальна. Такі співаки, як Вакарчук, можуть не випускати нові хіти протягом року-двох, але від цього їх не стануть менше любити. Такі люди просто сповідаються на сцені, розповідають щось своє особисте, пережите, переболіле. І це завжди їхня авторська пісня.

Натомість, артисти, які завжди женуться за трендом, повинні пульсувати ще крутішими кліпами та піснями. І як тільки вони не з’являються півроку на радіо, то вже і не дуже пам’ятають, хто вони такі. Я взагалі вважаю, що майбутнє за артистами, які самі писатимуть собі тексти і музику. Адже це дуже відчувається, коли творчість є унікальною і йде від душі, а коли – як у всіх…

Читайте також: Доспівує останні концерти: Марія Яремчук вирішила припинити творчу діяльність

Тому я закриваю проект «Марія Яремчук» усвідомлено, розуміючи тепер саму себе – не бачу сенсу співати ту музику, яку співала, носити те ім’я, яке я носила і весь цей багаж теж. Я боялася і цілий рік приймала рішення – воно не імпульсивне. Це не емоція, це усвідомлене рішення. Виною всьому панічний страх перед сценою. Я навіть зверталася до допомоги психоаналітиків і ніхто мені не міг нічого сказати! Я психологічно здорова людина, але мені було складно виходити на сцену. Були випадки, коли я не виходила на сцену, хоча для мене це взагалі незрозуміло, адже я завжди рвалася туди.

You cannot copy content of this page