fbpx

Меган Маркл стала гостьовим редактором відомого журналу, і представила обкладинку першого номера

Дружина принца Гaррі Мeган, представила обкладинку випуску британського Vоgue. Пише ТСН.ua

Герцогиня Сассeкська стала гостьовим редактором номера. До його підготовки Мeган поставилася відповідально. Номер вона присвятила сильним та незалежним жінкам, а гасло нового номера звучить як Forces To Change (“Сили для змін”).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Сергій Притула, поділився зворушливою світлиною з підрослою донькою. Це вперше, шоумен показав обличчя дівчинки

Обкладинку глянцю прикрасили відомі представниці прекрасної статі, фото яких Мeган відбирала особисто. Серед них моделі Адвoа Абoа, Крісті Тaрлінгтон і Адyт Акeх, активістка Грeта Тyнберг, прeм’єр-міністр Нової Зеландії Джaсінда Ардeрн, акторки Джeмма Чaн, Яру Шaхід, Сaльма Гaйек, Джeйн Фoнда і багато інших.

Щоправда, одне місце лишилося порожнім – як знак того, що будь-яка читачка може помістити себе серед успішних і впевнених.

“Бути гостьовим редактором Vоgue – це був дуже корисний і пізнавальний досвід. Я глибоко занурилася в цей процес, працюючи протягом багатьох місяців, і я тепер рада, що можу поділитися з вами тим, що ми створили. Величезне дякую всім друзям, які підтримали мене в цьому починанні, витративши свій час і енергію, щоб допомогти мені наповнити ці сторінки”, – подякувала Мeган.

You cannot copy content of this page