fbpx

“Мені ваш образ нагадує клоуна в цирку” – новий образ Насті Каменських спантеличив шанувальників (фото)

Українська співачка Настя Каменських (NK) продемонструвала в мережі ще один образ, створений для неї стилістами популярного вокального талант-шоу на каналі СТБ “Х-фактор”. Джерело

Відповідні фото виконавиця оприлюднила у своєму Instagram. На знімках 32-річна знаменитість позує в оригінальному брючному комбінезоні. Одна частина вбрання — чорна, а інша біла з великими написами. Свій екстравагантний образ Настя доповнила різними човниками.

Читайте також: Плаття – “не альо” – Леся Нікітюк потрапила під шквал критики. Користувачам не сподобався образ для Одеського кінофестивалю

“Як тобі цей образ?”, — поцікавилася вона у шанувальників. Фанати по-різному оцінили лук зірки: одним наряд сподобався, інші назвали його “клоунським”. Також були і ті, кому образ нагадав стиль колеги Каменських — співачки Джамали.

“Настя, а туфлі різні?”, , “Мені здається повнить трохи”, “Неординарно! Стильно! І дуже яскраво!”, “Думала Джамала. А сам наряд, не дуже”, “На Джамалу схожа”, “Що-небудь одне, половинки все псують”, “Просто бомба”, “Те, що треба! Яскраво і нестандартно!”, “Туфлі все псують”, — обговорюють образ шанувальники Насті.

You cannot copy content of this page