fbpx

Мій дорогий син, ось як треба поводитися з жінкою

Батько радить синові, як знайти свою жінку, ту, з якою будеш по-справжньому щасливий.

Ти сказав, що відправляєш повідомлення дівчині, і ви плануєте зустрітися після школи. Мені дуже хотілося запитати, чи було це справжнім побаченням, але я не хотів тебе бентежити і промовчав. Точно так же, як не спитав, яка вона – ця дівчина. Вона мила? Розумна? Яку музику вона слухає? Вона схожа на твою маму?

Це було зі мною так давно, що я навіть не пам’ятаю, коли точно. Наче спрацював вимикач. В одну хвилину ти виявляєш, що дівчата, які тебе оточують, викликають одне почуття – роздратування. А потім ти раптом з подивом усвідомлюєш, що тебе не дратує тільки одна дівчина на світі. Це була твоя мама. Коли я зрозумів, що відтепер не дратуюся, а навпаки – люблю?

Думаю, це насправді не має значення, коли саме це сталося. Або за яких обставин. Головне, що ти раптом точно знаєш, на що звертати увагу, і що найважливіше – як себе вести з тією єдиною, коли ти її знайшов.

Коли ти був маленьким, то говорив мамі, що хочеш на ній одружитися, коли виростеш. Ну, тепер ти знаєш, що це неможливо. Але в той час ти хотів з нею одружитися, тому що у неї були ті якості, які ти б хотів бачити у своєї дівчини.

Так ось, подумай: якщо це так, то у кого ти повинен просити поради, як одружитися на такій дівчині? Звичайно ж, у свого батька! Адже я єдиний, хто зміг одружитися на твоїй мамі. А, значить, я буду найціннішим «експертом», так би мовити.

Я знаю, тобі всього 12 років. І у тебе, ймовірно, буде кілька подруг, перш ніж ти одружишся на дівчині, яку зможеш назвати своєю. Правильній дівчині. Але мені б дуже хотілося, щоб ти не повторював моїх помилок і не витрачав на них час. Адже я це вже давно пройшов і можу допомогти тобі – навіщо тобі наступати на граблі, в яких твій батько є самим справжнім експертом?

Не слухай порад своїх друзів. Згадай, існує навіть таке прислів’я: «Якщо сліпий веде сліпого, то вони обидва впадуть в яму».

Ось список тих речей, які допомогли мені, коли я зустрів твою маму.

Кого шукати?

Шукай когось, хто краще за тебе. Це ж так просто. Шукай того, ким захоплюєшся. І не тільки красою, а й розумом, і тим, як дівчина ставиться до інших людей, своєї сім’ї і друзів.

Коли ти знайдеш когось, хто краще за тебе, то автоматично захочеш стати кращою людиною, яка є в оточенні цієї дівчини. А коли ти прагнеш стати кращим для неї, то ростеш і удосконалюєшся. Тобто дійсно стаєш кращою версією себе.

Все інше не важливо. Ні її національність, ні скільки у неї друзів або лайків під фотографіями в Instagram. Ні її соціальний статус і навіть релігійні погляди. Просто запитай себе: «Вона змушує мене хотіти стати кращою людиною?» Якщо відповідь «так» – ти знайшов ту дівчину, яку шукав.

Як себе вести – що робити

Це може прозвучати банально, але це правда. Отже, лицарство не є пережитком минулого і не воно зовсім не щезло. Будь джентльменом. Існують класичні речі, про які ми всі знаємо: притримати двері, пропустити вперед, подати руку, висунути стілець, подати пальто та інше. Це все добре.

Але є деякі деталі, які, схоже, втрачені для вашого покоління. Ось вони:

  • Першою замовляє їжу в ресторані – твоя дівчина, а не ти. І ні в якому разі не починай їсти, поки не принесли її замовлення
  • Хвали її, кожен раз підкреслюй, як приголомшливо вона виглядає
  • Стався з повагою до її батьків. Не дозволяй собі зневажливого: «Гей, як справи?»
  • З повагою стався до її батьків, навіть коли їх немає поруч. Навіть якщо вона злиться на них. Ти ж завжди відзивайся з повагою
  • Частіше дивуй її. Абсолютно без приводу і причини. Здивуй! Якимось неймовірним букетом квітів, крутою ідеєю або подорожжю Так, просто квітами нікого не здивуєш. Але якщо придумати, як оригінально їй їх вручити – це вже може бути окремою історією
  • Це твій обов’язок – переконатися в тому, що вона благополучно дісталася додому. У тому випадку, коли ти не можеш з якоїсь причини провести її або змушений піти першим
  • Завжди йди по зовнішній стороні тротуару, коли ви разом
  • Якщо поцілував – не хвалиться цим перед усіма своїми друзями (до речі, можеш поговорити зі мною, якщо не можеш отримати довгоочікуваний поцілунок)
  • Частіше змушуй її посміхатися і сміятися
  • Завжди підтримуй її в бажанні досягти більшого
  • Заохочуй її, щоб вона пробувала щось нове, набувала нового досвіду. Тобто все, що допомагає дівчині вдосконалюватися
  • Завжди стався з повагою до її думок і рішень

Якщо у тебе вийде зробити хоч 80% з цього, вона буде тебе любити. Якщо ж всі 100%, вона буде любити і поважати.

Як себе вести – чого не робити

Список складений не за ступенем важливості. Просто ніколи нічого цього не роби.

Образливі розіграші. Я взагалі не розумію, як можна насміхатися над своєю подругою. Хоча спостерігаю, що ролики з подібними «безневинними» розіграшами збирають на YouTube мільйони лайків. Знаєш, про що це свідчить? Про те, що існує, щонайменше, мільйон людей, які не матимуть гідного партнера. Ти ж не хочеш бути одним з них, чи не так?

Грубі і неприємні «жарти». Уяви собі ситуацію, що ти підходиш до своєї вчительки і відригаєш їй в обличчя. Типу «смішно ж». Це вкрай нешанобливо по відношенню до своєї дівчини. Просто дно. Якщо вже зовсім не можеш без подібних «жартів», залиш їх для своїх друзів.

Ненормативна лексика. Це табу назавжди: ніколи не використовуй подібні слова по відношенню до своєї дівчини, її родичів або друзів. Ні в її присутності, ні – за спиною. Дякую.

Ніколи не підводь її. Дав слово – стримай, чого б це тобі не коштувало. Якщо обіцяєш кудись піти з нею або щось зробити – зроби. Ніколи не підводи її навмисно (в житті різні ситуації трапляються). Запам’ятай: дівчатка люблять чоловіків, а не маленьких хлопчиків. А справжні чоловіки завжди тримають своє слово.

Не бреши і не викручуйся. Якщо ти помилився, зробив дурість, май сміливість зізнатися в цьому як чоловік, який поважає себе. Працюй над собою, виправляйся і рухайся далі. Якщо ти не будеш брехати, а чесно зізнаєшся в тому, що зробив, і спробуєш виправитися, вона обов’язково пробачить тебе.

Не ганьби і не принижуй свою подругу. Вона так само може помилятися. Тому щиро прости її і ніколи не докоряй їй цим. Вчиниш інакше – втратиш її назавжди.

Не пліткуй про інших людей. Навіть якщо вона це робить, слухай, але ніколи не підтакуй і не підтримуй. Не говори їй, щоб вона припинила, а просто слухай і мовчи. Спочатку вона, можливо, і буде дратуватися через те, що ти її не підтримуєш. Але з часом – все зрозуміє і буде поважати.

Твоя нинішня подруга може ніколи не стати твоєю дружиною, але якщо ти будеш слідувати порадам кращого «експерта» в цих питаннях – свого батька, то ви з нею залишитеся хорошими друзями на все життя. І, не виключено, що наступна дівчина, з якою ти познайомишся, буде схожа на твою маму.

You cannot copy content of this page