fbpx

Місячний календар стрижок на червень 2019

Беріть на замітку!

Красиве і здорове волосся є невід’ємною частиною образу сучасних дівчат та жінок. Щоб стрижка вийшла вдалою, багато представниць прекрасної статі обирають день для походу в салон краси у відповідності зі спеціалізованим Місячним календарем стрижок. Джерело

Читайте також: Всі рідні були в шoці. «Так лохaнутися на старості літ» – думала старенька Мокрина

І це не випадково, оскільки Місяць робить могутній вплив практично на всі процеси на планеті, людина не є винятком. Стрижка волосся в сприятливий час здатна не тільки принести красу і здоров’я волоссю, але і наділити людину удачею й успіхом у справах.

Підстригати волосся в несприятливі дні за Місячним календарем стрижок астрологи не рекомендують, оскільки так є рuзик отримати неприємності в особистому житті, на роботі і навіть в фінансовому питанні.

Так, найбільш сприятливими днями для проведення стрижки волосся стануть: 4, 8 і 10 червня.

Сприятливі дні для стрижки волосся: 5, 7, 9 і 12 червня 2019.

Вкрай несприятливим днем у червні 2019 для стрижки волосся стане 23 червня. В цей день астрологи не рекомендують підстригати волосся, щоб не накликати проблеми і невдачі в життя.

Тепер більш детально:

1, 2 червня: початок першого літнього місяця спадний Місяць проведе в сузір’ї Тельця. Цей час підходить для поновлення зачіски. Завдяки зміні іміджу буде простіше боротися з внутрішніми страхами і комплексами, а також залучати в життя удачу. У ранкові години стрижка буде більш доречна.

3 червня: в день Нового місяця, який пройде в сузір’ї Близнюків, можна зважитися на сміливі експерименти. Ультракороткі стрижки підійдуть тим, кому не вистачає рішучості, а незвичайні асиметричні зачіски подарують бажання творити і розвивати приховані здібності.

4 червня: Місяць починає рости, залишаючись в сузір’ї Близнюків. Цей день підходить для відвідування перукарні. Локони після підрівнювання знайдуть блиск і силу, що буде вдало для тих, кому необхідно вразити протилежну стать своїм шармом і чарівністю.

5, 6 червня: Місяць у Раку — час для оновлення вже наявної стрижки. Невелике підрівнювання кінчиків волосся зробить образ гармонійним і допоможе зосередитися на важливих справах. Тим, хто хоче налагодити відносини з близькими, варто відвідати перукаря в ранкові години.

7, 8 червня: Місяць росте, переходячи в сузір’я Лева. Стрижка в один з цих днів допоможе позбутися від пильної уваги недоброзичливців і заздрісників. До того ж зростання волосся при зростаючому Місяці прискорюється, а значить, можна звернутися до стиліста з проханням підрівняти відрослі пасма і зафарбувати коріння волосся.

16 червня: Місяць переміщується в сузір’я Стрільця, і в цей день астрологи рекомендують обмежитися корегуючою стрижкою. Вона дозволить створити гармонійний образ.

18, 19 червня: спадний Місяць в Козерозі — час для догляду за волоссям. Живильні маски або салонні способи оздоровлення волосся будуть доречними. Підстригати волосся варто тим, у кого вони січуться і швидко плутаються.

20, 21 і 22 червня: три дня Місяць проведе в сузір’ї Водолія. Ці дні сприятливі не тільки для підрівнювання, але і для експериментів з довжиною локонів. Ультракороткі стрижки робити варто тільки тим, хто не боїться, що волосся буде рости повільніше через зменшення нічного світила.

28, 29 червня: Місяць переходить в сузір’я Тільця. Стрижка волосся в один з цих днів допоможе залучити в життя матеріальне благополуччя. Тим, кому необхідно прийняти серйозне рішення або дозволити спірне питання, варто підстригти волосся каскадом з асиметричними пасмами.

30 червня: під час перебування Місяця в Близнюках можна сміливо займатися експериментами, причому не тільки з зачіскою, а й з гардеробом. Творчий Знак сприяє оновленню, тому результат змін в іміджі неодмінно порадує.

You cannot copy content of this page