fbpx

Молитви до святої Ольги, які мають особливу силу 24 липня

Княгиня Ольга – свята православної церкви, яка першою серед правителів Київської Русі прийняла християнство. За велику роль у поширенні християнської віри Ольга була причислена до лику святої рівноапостольної і саме 24 липня Православна Церква відзначає пам’ять святої рівноапостольної Ольги.

Переказують, що ікона святої рівноапостольної Ольги захищає весь народ. Особливо допомагає матерям синів і вдовам. А ще жінкам, які втратили кохану людину. Тих же, хто носить ім’я Ольга, свята рівноапостольна Ольга підтримуватиме у всіх справах, вберігатиме від небезпек. А всім нам допоможе зміцнитися у вірі, бути завжди мудрими людьми і чинити по справедливості.

Молитва святої Ольги: особливості.

Молитва святій Ользі читається перед іконою для того, щоб отримати її заступництво в різних життєвих справах. Але особливо їй жінки моляться про те, щоб вона походатайствовала перед Господом про народження дитини, а якщо є діти, і особливо сини, – щоб оберігала їх від бід і нещасть.

Молитва святої Ольги, покровительці імені

Свята Ольго – небесна покровителька жінок із цим ім’ям, тому їм особливо важливо шукати молитовного захисту у своєї святої зі словами:

Читайте також: Особлива роль хрещеної матері у житті похресників

«Моли Бога за мене, свята угоднице Божа Ольго».

Молитва до святої княгині Ольги.

Свята Ольго, ти була княгинею давньоукраїнської землі, Ти була рівноапостольною у голошенні святої віри Христової в Русі-Україні. До Господа через тебе кличе ввесь наш народ, як до могутньої нашої заступниці в небі. Отож, свята княгине, опікуйся нами. Будь нам матір’ю в небі, як була ти матір’ю українському народові на землі. Разом з нами випроси нам у Христа Спаса ласку, щоб у всіх наших родинах і в цілому народі шанувалося й славилося ім’я Боже і зберігались Божі заповіді і правди.

За нашими й твоїми молитвами, свята наша заступнице, українська молодь нехай виростає у скромності і праведності, люди середніх літ нехай служать побожністю і працьовитістю, а старші нехай добрим прикладом та мудрою порадою ведуть увесь український народ до Божого миру, злагоди й любові, святости і добробуту. Могутня заступнице України – свята княгине Ольго, молися Богові за нас.

Амінь.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page