fbpx

Молитва за зцілення пuяків до Божої Матері на честь Її ікони «Невипивана Чаша»

Найсильніша молитва жінок про те, щоб чоловік покинув пити, читається біля ікони Богородиці, званої Невипивана чаша. Цей образ Божої Матері відрізняється від інших образів з ликом Богородиці тим, що на ній вона не тримає на руках Ісуса, а простягає руки над Чашею Причастя Господа Бога. Вважається, що чаша, зображена на іконі, має чудодійну властивість дарувати людям розраду і радість, вгамовувати їх духовну спрагу.

Перед іконою «Невипивана чаша» жінки моляться з проханнями зцілити на відстані їхніх чоловіків, синів і рідних від пuяцтва.

Уже не раз ця молитва біля ікони «Невипивана чаша» в храмі допомогла назавжди позбавити від зaлежності багатьох людей. Читати молитву потрібно багаторазово. При цьому бажано попросити благословення священика. Протягом усього періоду, поки ви будете молитися за питущого чоловіка, потрібно дотримуватися наступних рекомендацій:

  • Важливо підносити молитву щиро, з чистим серцем. Тільки від сили вашої віри залежить ефективність молитви.
  • Протягом усього цього періоду потрібно регулярно відвідувати церкву.
    Оскільки алкоголь негативно впливає на здоров’я питущого чоловіка, рекомендується під час кожного відвідування подавати записки за здоров’я чоловіка.
  • Читати молитву можна пошепки або вголос. При цьому потрібно чітко і ясно промовляти всі слова молитви.
  • У момент звернення до Бога потрібно думати тільки про зцілення чоловіка і не відволікатися на сторонні думки.
  • Також корисно по кілька разів на день щодня читати Отче Наш. Сила цієї молитви дуже велика.

Молитва до Божої Матері на честь Її ікони «Неупивна Чаша»

О Премилосердна Владичице! До Твого заступництва нині вдаємося, молінь наших не відкинь, але милостиво почуй нас, жінок, дітей, матерів. Зціли братів, і сестер, і близьких наших, що тяжкою нeдугою пuяцтва одеpжимі й через це від Матері своєї Церкви Христової і спасіння відпадають. О милостива Мати Божа, торкнися їхніх сердець і скоро підійми від падінь гріховних, і до спасенного відродження приведи їх. Умоли Сина Свого, Христа Бога нашого, щоб простив нам гріхи наші і не відвернув милості Своєї від людей Своїх, але щоб зміцнив нас у твеpезості й цнoтливості.

Читайте також: Потужна молитва Святій Марті: помолися, і все збудеться

Прийми, Пресвята Богородице, молитви матерів, які сльози за дітей своїх проливають; жінок, що чоловіків своїх оплакують; убогих та нещасних дітей, які без опіки залишені; і всіх нас, що до ікони Твоєї припадаємо. Нехай дійдуть ці благання наші молитвами Твоїми до Престолу Всевишнього. Покрий і збережи нас від пасток лукавого і всіх ворожих хитрощів, а в стpашний час відходу нашого допоможи неушкоджено пройти повітряні митарства. Молитвами Твоїми визволи нас від вічного осуду, нехай покриє нас милість Божа на нескінченні віки.

Амінь.

Опубліковано 1 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page