fbpx

Моя донька знову довго з’ясовувала стосунки із чоловіком. А все через сваху мою. Вона дуже добра і хороша жінка, завше підтримає і фінансово і фізично молоду родину, тут нічого казати. Але те що вона робить з самого першого дня шлюбу сина свого ну ні в які ворота, їй Богу.

Моя донька знову довго з’ясовувала стосунки із чоловіком. А все через сваху мою. Вона дуже добра і хороша жінка, завше підтримає і фінансово і фізично молоду родину, тут нічого казати. Але те що вона робить з самого першого дня шлюбу сина свого ну ні в які ворота, їй Богу.

Справа в тому, що Ромка, чоловік доньки моєї, знову  знову збирався бігти до своєї матері. Донька моя вже втомилася від цього.

А зять тільки й твердить, що він “повинен” їй допомагати, адже більше нікому. Мовляв, я живу за сотні кілометрів, а його мама близько. Тому це його обов’язок допомагати матері.

Ще й незадоволений реакцією дружини. Бачте, покосити траву корові і вичистити від свиней важливіше, ніж сходити з дітьми прогулятись у парку.

Він кожну вільну хвилину витрачає на те, аби мамі допомагати. А вселі роботи завше стільки, що й не переробити за три життя.

Читайте також: Я була єдиною дитиною своїх батьків цілих тридцять років. Уявіть моє здивування коли моя мама із радістю в голосі повідомила що я скоро матиму сестричку, тоді, коли я святкувала тридцятиріччя. Минуло десять років і тут мама телефонує до мене із дуже цікавим проханням

Зять біжить, кидаючи все, варто тільки його матусі заїкнутися про допомогу. Він запросто може відпроситися з роботи, а що ще гірше, зірватися посеред ночі і полетіти “рятувати” сваху. У Дні народження він вручає їй дорогі подарунки, забираючи гроші із сім’ї.

Навіть дітей зять може покинути, адже біжить по дзвінку мами на поміч їй. Він може годинами бродити з нею по ринку, замість пограти з дітьми. Потім говорити, що мама сама не впорається. Та ще й невдоволений реакцією доньки моєї і каже, що його мама старається для них.

Донька уже тисячі разів казала, що краще того сиру молока ісметани з кгородиною на ринку придбає. але буде бачити чоловіка коло себе. А коли сваха їм гроші на авто дала, то там була ціла вистава. таке враження що вона сама на неї заробила, а не син її.

Ну так, ростила вона його сама, але ж і я доньку виростила і нічого. Це ж не значить, що дитина все життя тобі винною буде бо ти її у світ привела?.

Коли чоловік створює сім’ю, він бере на себе відповідальність за жінку. Так, мама для багатьох свята. Але це зовсім не означає, що треба забути про дружину.

Створивши сім’ю, чоловік та жінка мають триматися разом, а не бігати світом окремо одне від одного. Хіба не так.

Говорила вже із зятем не раз, але в того одна і таж відповідь. Він нічого такого в цьому не бачить.

Доведеться мабуть свасі дзвонити. хіба ж можна так втручатись у молоду сім’ю?

Чого вона досягти хоче, а?

01,05,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page