fbpx

Найбільш “стервозні” знаки Зодіаку: обережно, вони “винесуть” ваш мoзок

Серед всіх знаків Зодіаку є тільки п’ять представників, кого можна коронувати почесним титулом «стeрва». Цих людей непросто обіграти, переспорити, а отримати від них милість – це практично диво. Джерело

Лев

Левам подобається, коли всі погляди прикуті до них, тому вони схиблені на тому, щоб якомога швидше опинитися в центрі загальної уваги. Вони хизуються своїми знаннями, хваляться досягненнями і можуть ненароком показати свою перевагу, мовляв, «а що у вас зарплата не в доларах» або «нормальна людина має відпочивати раз на півроку, я так і роблю, а ви?». Вони впевнені в тому, що помиляються інші люди, але ніяк не вони. Часто вони дорікають інших людей в невдалих затії або планах, і не можуть розгледіти свої очевидні промахи.

Читайте також: Ці знаки Зодіаку найбільш уїдлuві, балакучі і зухвалі. Їм палець в рот не клади бо відкyсять по самий лікоть

Скорпіон

Як би не завинили представники знаків Зодіаку, королями серед стeрвозних людей завжди (запам’ятайте – завжди) стають Скорпіони. Вони упустять шанс підколоти вас, зачепити за живе і посміятися в самий невідповідний для цього момент. Звичайно, вони так поводяться не завжди, однак часто на автоматі переходять на подібну модель поведінки. Найнебезпечніші стeрви – це ображені, можливо, навіть кинуті жінки-Скорпіони. В голові вони продумують тисячі варіантів помсти колишньому бойфренду і вже точно втілять один з них в життя.

Діва

Представники цього знака Зодіаку часто дуже хороші і порядні люди, здається, що їх грішно в чомусь дорікати. Однак у всіх є свої недоліки, і у Дів вони проявляються як неконтрольованої стервозності. Вони можуть допомагати своїм колегам, щиро віддавати свої ресурси сім’ї, не вимагаючи нічого у відповідь. Але, коли Діви бувають у поганому настрої, вони можуть прикро осадити тебе, поправити або ж вщент рознести чужу ідею, абсолютно не піклуючись про почуття людини. Так уже повелося, що Діви висловлюють свою думку без натяку на делікатність.

Водолій

Водолії часто надягають маску доброзичливості перед певним людиною, а коли він йде, вони не гребують перемити йому кісточки. Причому роблять вони це у всіх подробицях, смакуючи кожну деталь, фразу і навіть жест. Іноді Водолії лякають злістю, яка може виходити від них. Але вони також схильні робити добрі і безкорисливі вчинки, які затьмарюють всі погані сторони представників цього знака Зодіаку. Просто їм властиво критикувати людей зі свого суспільства, але якщо ті потраплять у бiду, Водолії їх не кинуть. Такі вони неординарні натури.

Козеріг

З Козерогами складно спілкуватися, а ще складніше працювати або співпрацювати. Вони не вміють йти на компроміси, упираються і гнуть свою лінію навіть тоді, коли стоїть просто відступити. Але Козероги так не вміють, тому вони включають режим «стeрвозність» і продовжують рухатися вперед, виводячи усіх навколо себе. До речі, володіючи таким непростим характером, Козероги ще й не люблять самотності. Простіше кажучи, їм потрібна людина, якій вони постійно будуть «виносити мoзок.

You cannot copy content of this page