fbpx

Найкрасивіші серед людей ті, хто втратили все, але знайшли в собі силу піднятися

Гарними не народжуються …

Кращими серед людей я називаю тих, кому довелося зіткнутися з реальним життям, з усіма його проблемами і несправедливістю. Тих, хто відчув свою вразливість і безнадійність, хто піддавався істинній небезпеці і долав труднощі. І вони необов’язково відрізняються від інших неймовірно красивою зовнішністю. Їх краса унікальна і особлива.

Це милі люди, які навчилися прощати, які продовжують рухатися вперед, пропонують свою допомогу оточуючим, демонструючи при цьому всю свою велич.

Люди – створіння дивовижні, але серед них часом трапляються по-справжньому екстраординарні особистості. Особистості, які опинилися на самому дні, збиті з ніг долею або волею випадку. Але ось вони знову стоять перед нами, що досягли нового рівня.

Це жінки і чоловіки, які в якийсь момент втратили все, що робило їх щасливими і надихало рухатися вперед. Але все одно вони знайшли в собі необхідну силу, щоб піднятися. Ось що я вважаю справжньою красою, що затьмарює банальні, незначні і непотрібні речі, що часом здаються нам важливими.

Вони відмовилися від страждань, тому що не хочуть зациклюватися на минулому. Можливо, саме цей баланс наділяє їх додатковою силою, що викликає захоплення оточуючих. Такі люди знайомі з страхом і відчаєм настільки близько, що не мають іншого вибору, крім як протистояти їм.

Ці особистості прекрасно усвідомлюють, що будь-яку проблему можна вирішити безліччю різних способів. Суть не в тому, хороші ці способи або погані, а в тому, щоб подивитися проблемі в обличчя. І це, безсумнівно, робить їх особливими.

Вони зовсім не надлюди. Вони, як і всі інші, теж зляться і засмучуються, якщо з ними відбувається щось погане. Різниця лише в тому, як швидко вони знову приходять до тями.

Це справжні герої, які цінують життя. Але що найбільше в них вражає, так це їх емоційна глибина, їх здатність знаходити рівновагу між своїми проблемами і почуттями. На їхню думку, вас не можна назвати багатими рівно доти, поки у вас не з’явиться щось таке, чого не можна купити за гроші.

А ще вони усвідомлюють важливість співчуття. Вони розуміють, наскільки важливо бути вірними і цінувати тих, хто, незважаючи на всі випробування, ніколи не кидає в біді.

Читайте також: Роби, а не ний. А якщо ти нічого не робиш і не міняєш, значить, тобі добре. Будь чесний з собою

Вони знають, що позбутися всього можна всього за мить, ось чому так важливо завжди залишатися добрими, не втрачати почуття гумору і кожен день насолоджуватися життям.

У кожного з нас бувають невдачі, але з кожною наступною помилкою ми стаємо більш зрілими і мудрими.

Деякі люди вважають, що коли ви засвоюєте урок, бiль проходить, нехай тiло і душа покриті шpамами. Ось чому кращі серед людей не можуть похвалитися простотою свого життєвого шляху.

Не можна сподіватися на зцілення, якщо спочатку не прийняти проблему.

«Найкрасивіші люди, яких ми знаємо це ті, хто зазнали поразки, пройшли через страждання, боролися, втратили і в підсумку знайшли свій шлях. Вони цього не приховують, про це відомо всім. Ці люди високо цінуються, чутливі і розуміють життя, яка наповнює їх співчуттям, м’якістю і глибоко люблячим занепокоєнням. Красивими людьми не народжуються», – Елізабет Кюблер-Росс.

За матеріалами .

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page