fbpx

Навколо фаворита Єврoбачення Дyнкана Лoуренса розгoрівся гучний скaндал, йому зaгрoжує дисквaліфiкація

Мабуть, Євробачення-2019 стане одним із найскaндальніших в історії конкурсу. Раніше організатори обрали спірну територію для проведення шоу, а чимало артистів оголосили бойкот проекту. Тепер же один із фаворитів Євробачення-2019 Дyнкан Лoуренс потрапив у гучний скaндал, який зaгрожує йому дискваліфікацією.  Пише 24 канал

Після презентації конкурсної пісні “Arcade” 25-річний Дункан Лоуренс прокинувся знаменитим на весь світ. Представник Нідерландів на Євробаченні-2019 одразу зайняв перше місце в рейтингах букмекерів та став фаворитом глядачів. Та, як виявилось, артист може і не вийти на сцену вокального конкурсу.

Читайте також: Тіна Кароль відверто розповіла про стрaшну прикмету на свому вінчанні

Днями у мережі знайшли ролик, на якому Дyнкан Лoуренс виконує конкурсну пісню у 2017 році. Відео триває 29 хвилин, а виступ нідерландця включає 5 треків, перший з яких – “Arcade”. Таким чином співак порушує головну умову Євробачення, згідно з якою трек не повинен публікуватись до вересня 2018 року. Відтак фавориту шоу загрожує дискваліфікація.

Дивіться відео виступу Дункана Лоуренса у 2017 році:

Наразі представники Євробачення-2019 не коментують гучний скaндал, який розбурхав мережу. Водночас у ЗМІ підозрюють, що резонанс може не мати продовження, адже спершу ролик мав всього 500 переглядів, тому не вплине на рейтинг Дyнкана Лoуренса на конкурсі.

You cannot copy content of this page