fbpx

Названо колір волосся який підходить абсолютно всім жінкам. До того ж він дуже освіжає будь-який образ без винятку, дозволяючи стати набагато молодшою візуально ( фото)

Ми вже неодноразово знайомили вас зі стильними, трендовими і екстравагантними відтінками волосся, але сьогодні поговоримо про універсальну і природню альтернативу, яка личитиме усім! Пише Радіо Максимум

Йдеться про натуральний, темний блонд, вибір на користь якого зробили абсолютно різні зовні і за віком голлівудські красуні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мариновані огірки з кетчупом чилі на зиму: стерилізувати не потрібно. Раз два і готово

Скaрлетт Йохaнссон, Джeнніфер Еністoн і Джeнніфер Лoпес, Елізaбет Олсeн, Джiджі Хадiд – це лише маленька частина зірок, які практично не змінюють цього відтінку роками. Вибір дівчат можна зрозуміти, натуральний темний блонд однаково вдало виглядає на світлошкірих і смаглявих, володарках довгої копиці волосся і ультрамодних коротких стрижок. Крім того, у цього відтінку є ще одна вагома перевага, він дуже освіжає будь-який образ без винятку, дозволяючи стати набагато молодшою візуально.

Для натхнення пропонуємо вам добірку найкращих зіркових прикладів, вам залишається лише зберегти фото і показати його своєму стилістові.

You cannot copy content of this page