fbpx

Не говоріть цього! 3 небезпечні фрази, яких потрібно уникати всім жінкам

Згідно з ученням Йоги Бхаджана жінка володіє ментальної силою, в 16 разів перевищує чоловічу. Це означає, що їй варто набагато уважніше ставитися до своїх слів і думок, пише Трансферинг Реальности.

Грубі слова і брехня – це те, над чим слід працювати в першу чергу. Але є і на перший погляд нешкідливі слова, які позбавляють вас жіночої сили.

Я втомилася

Забудьте всі ці постулати про «правильну» жіночності. Жінка – це джерело енергії. Жінка – сама по собі енергія. І чоловіки закохуються саме в цю внутрішню силу, в цей невичерпне джерело.

Читайте також: ДІЗНАЙТЕСЯ, ЯКИМ ДАРОМ ВАС НАДІЛИЛА ДОЛЯ, ЗГІДНО З ВАШОЮ ДАТОЮ НАРОДЖЕННЯ

Це і є те натхнення, якого вони шукають. Коли ви говорите «Я втомилася», ви блокуєте в собі цей канал. Забудьте про свою так звану слабкість. Направте свою увагу не на себе, а на допомогу іншій людині – і ви побачите, як енергії стане більше.

Я хочу

Фраза «я хочу» – це найбільша пастка. Говорячи «я хочу» – ви створюєте дистанцію між собою і предметом свого жадання. «Хочу» – це стан потреби, розділеності, відсутності чогось у вашому просторі.

Завжди пам’ятайте, що ви – Всесвіт, який містить в собі все. Пам’ятайте, що подібне притягує подібне. Краще затверджуйте так, ніби у вас вже є. Говоріть: «Я готова впустити в своє життя …», «Я відкрита для …».

Немає за що

Це фраза, якої ви знецінюєте свої слова, вчинки і добрі наміри. Якщо вам висловлюють подяку – приймайте її, наскільки б незначною вам не здавалася дія, яку ви зробили.

Поважайте себе, цінуйте себе. Знайте, що ваша енергія, ваша присутність – вже щось цінне, щось, за що можна сказати «спасибі». Пам’ятайте, що ознака реалізації жінки – бути благородною, відчувати себе гідною.

You cannot copy content of this page