fbpx

Неочікуваний образ: 70-річна Ніна Матвієнко під час фотосету перетворилася на британського панка

Народна артистка України наважилася на рішучі експерименти. Кумир молоді MONATIK та легенда української естради Ніна Матвієнко напередодні концерту “Вечір прем’єр з Катериною Осадчою” знялися у спільній фотосесії, пише ТСН.

Як відомо, на концерті зірки представлять дуетну композицію “Цей день”. Колаборацію артистів підтримало видання JetSetter у вигляді доволі неочікуваних знімань.

Так, 70-річна Ніна Митрофанівна під час фотосету перетворилася на британського панка. Співачка постає на фото з ірокезом та рожевим волоссям.

“Ніна Митрофанівна – яскравий доказ того, що відчуття людини не завжди збігаються з віком в паспорті. Ви тільки подивіться, на які кардинальні, я б навіть сказав неординарні, провокаційні зміни вона погодилася. Ось це, на мою думку, відчувати життя в кожній миті і робити це яскраво”, – прокоментував перетворення Матвієнко Monatik.

Читайте також: Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко провели повторно церемонію одруження: ніжні фото

Зауважимо, що концерт “Вечір прем’єр з Катериною Осадчою” відбудеться 1 квітня у палаці “Україна”. Телеверсію концерту можна буде побачити вже 9 квітня о 20:15 на телеканалі “1+1”.

You cannot copy content of this page