fbpx

Нерідко можна було помітити, що літні люди перед якоюсь важливою справою, щось шепотіли, вимовляли якісь слова. Чому вони це робили?

Нерідко можна було помітити, що літні люди перед якоюсь важливою справою, щось шепотіли, вимовляли якісь слова. Чому вони це робили?

Так просто бажали удачі і добра. І зараз навіть з наукової точки зору це пояснюється досить просто вимовляючи добрі слова, людина програмує свої дії. І немає тут ніякої чорної магії, а є вплив слова, звуку на наше життя.

Різноманітні замовляння, поголоски можуть читати не тільки знахарки, але і ви самі. Часто короткі замовляння вимовляли, щоб в будинку водилися гроші, був достаток, залучити удачу, а в роботі був успіх і процвітання.

Бабуся моя все життя була дуже щасливою людиною і навчила мене ось чому!

Встаючи з ліжка і торкаючись ногою підлоги можна сказати наступне:

«Встаю, назустріч щастю своєму йду!»

Можна згадати нагадування бабусь, що йдучи з дому, а особливо якщо доводиться з дороги повертатися, треба подивитися в дзеркало.

Дзеркалам взагалі приписують магічну велику силу. З ними пов’язано чимало повір’їв. І не треба ставитися до цього скептично. Просто, спробують не відмахуватися від вікової традиції і скажіть, дивлячись на своє відображення в дзеркалі:

“Моє відображення хай буде удачі відображення!”

І обов’язково посміхніться щиро.

Практично кожна людина починає свій день з умивання або душу. Ці обов’язкові дії можна використовувати, щоб привернути удачу і гарний настрій. Спробуйте під час вмивання вимовити:

«Чистою водою вмиваюся, сили набираюся!».

Налаштуйтеся на хороший лад і скажіть те, що хочете собі побажати в цей день. Як пояснюють фахівці, що неважливо, які саме ви скажете слова, важливо, щоб вони несли світло і добро, щоб нікому не приносили негараздів. Тоді такі побажання, сказані з надією і впевненістю, обов’язково виконаються, принесуть вам удачу.

Головне, треба бути в цьому впевненим. Багато хто зараз назве такі дії самонавіюванням. Яка різниця, як назвати свої дії, основне завдання цих слів – це удача!

Увечері, перед сном, багато з нас також вмиваються або приймають душ. За день можна багато набратися негативу, підчепити погане, негативний вплив, тому буде добре якщо вимовити:

«Змиваю негатив, стираю образи, вимиваю тугу».

Часто бабусі радили своїм онукам, щоб ті, коли лягають спати говорили такі слова:

«Ковдра і простирадло – це захист мій, а подушка – моя подружка! Все, що їй розповім, те збудеться наяву!»

Закриваючи очі добре ще побажати собі на сон грядущий:

«Нехай уві сні і наяву, буде так, як я хочу!».

Промовте це на різні випадки в житті

Коли ви йдете з дому, а попереду вас чекає дуже важлива справа або зустріч, від якої багато що залежить, потрібно промовити так:

«Господь дав мені дорогу, а злий дух вселив в мене тривогу. Господь зло переможе і від зла звільнить. Бог святий і Бог міцний. Амінь».

Часто старі люди перед важливою справою, щоб привернути удачу на свою сторону, говорили, що треба покликати свого Ангела-Хранителя. Зробити це можна такими словами:

«Ангеле мій, Хранителю, прийди до мене і ніколи мене не залишай, куди б я не пішов (пішла). Амінь ».

Ці ж слова намагайтеся встигнути вимовити, коли настає відповідальний і тривожний момент в житті і біда з вами не трапиться.

Якщо не ладиться на роботі і начальник часто на вас сердиться і злиться, то, дивлячись на його двері тихенько скажіть:

«Я по цей бік, ти – по той, тобі б не кричати при мені, помовчати. Всі рівні перед Господом. Амінь».

Щоб гроші були в домі завжди і не переводилися, то рекомендується, коли у вас при собі буде досить велика сума, сказати такі слова:

«Несу багатство, йду з грошима. Міцно тримаю руками. Несу не для чужих, а для своїх. Амінь!».

Якщо ви відчуваєте потребу і у вас недостатньо коштів, то слід випити святої води і вимовити:

«Вода свята, а я, раба Твоя, Господи, багата. Допоможи в нужді, амінь!».

Для збільшення свого доходу в день молодика треба налити в відро (розмір його не грає ролі) води, кинути туди монетку і трошки хлюпнути водички на поріг, вимовляючи:

«Вода водою, гроші – рікою. Амінь! ».

Повторити це треба 7 разів.

Щоб ваші прохання діяли, треба обов’язково дотримуватися таких правил:

  • вимовляти слова чітко і виразно, хоча можна і зовсім тихо;
  • вірити щиро в те, що говорите;
  • вкладати в слова свою енергію і силу.

Тільки в такому випадку вам допоможуть ті слова, які ви вимовляєте, бажаючи собі щастя, здоров’я, удачі, сімейного тепла і всього найкращого. Думайте про хороше, нікому не бажайте зла, не порівнюйте, не заздріть. Важливо, щоб ви були налаштовані нейтрально. Просто вимовляєте слова.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page