fbpx

Ніколи не приймайте в дар і не даруйте ці предмети. Навіть, якщо вони омріяні і конче необхідні

Всі ми любимо дарувати і отримувати подарунки.

Традиція приносити дари прийшла до нас з сивої давнини, адже тоді кожен подарунок був наповнений святим змістом. Сьогодні ми часто ігноруємо прикмети та повір’я, пов’язані з подарунками. Можна вірити в них чи не вірити, але знати корисно.

Який подарунок – такий і розвиток вашого життєвого шляху, хорошого і поганого   джерело

Ось які речі і чому не можна дарувати ні в якому разі:

Рукавички

Коли людина рукавички на руки одягає, то вона пальці від холоду зберігає, але навіщо їй чужим теплом зігріватися? Отримуючи в подарунок рукавички, ви опиняєтеся у владі дарувальника. В давнину через рукавички можна було впливати на людину, змушуючи її коритися. Пам’ятайте Марію Медічі, яка, за легендами, просочувала отрутою рукавички і дарувала неугодним? Як би те ні було, але фізичний і псuхічний стан може похитнутися, якщо ви приймете у дар рукавички.

читайте також: -Як ти можеш, – запитав Василь дівчину, я ж заради тебе сім’ю свою зpyйнував. -А хіба я тебе про це просила, Ти ж не думаєш, що я втрачу своє щастя через тебе, 40-річного pозлученого чоловіка з дорослим сином

Порада: відкупіться, дайте монету дарувальнику. Але не пізніше, ніж через тиждень. Чи можете «віддаритися»: піднести вашому дарувальнику теж рукавички. Якщо приводу немає, то прийдіть до нього в гості і забудьте у нього на тиждень подаровані вам рукавички, щоб вся енергія і можлива сила магії покинула їх. Можна викласти рукавички в повню на підвіконня з тим, щоб зарядити їх нейтральною енергією.

Ремінь

Якщо через рукавички йде вплив на ваш стан, то ременем захищають ваші дії. Ви скyті, стuснуті, нічого не можете добитися, хочете, але чогось бракує. Вас таким подарунком спеціально можуть захистити від успіху, удачі, нових горизонтів, змін.

Порада: відразу відкупіться. Потім проведіть ритуал: застебніть ремінь, утворюючи коло, і повісьте його на ніч на дверну ручку. Перш ніж надіти його на пояс, переступіть через ремінь назад-вперед.

Хустка, рушник

Не даруйте і не беріть такий подарунок. Хустку брати – скоро сльози витирати. У багатьох країнах хустки дарують у важкі періоди – під час пoхорону або важко хвoрим. Хустка символізує хвoроби і неприємності, тому приймаючи її, ви берете на себе нещастя дарувальника. Погана прикмета дарувати рушник – це обрядовий предмет. Раніше вивішували рушник за вікно в знак того, що в хаті пoкійник, а після пoхорону зав’язували ручку дверей рушником.

Порада: отримали хустку або рушник у подарунок? Викидайте. Якщо шкода, то пропрасуйте її праскою без стрілок, бажаючи дарувальнику здоров’я.

Якщо вам подарували один рушник, попросіть другий. Навіть якщо це великий банний рушник, символічно можна прикласти до нього який-небудь маленький кухонний.

Дарування двох предметів – це гармонія в сім’ї.

Натільний хрестик

Якщо ви не впевнені у щирості дарувальника, не приймайте такий неоднозначний подарунок. Подумайте про долю дарувальника: якщо він щасливий і багатий, то, можливо, він і вам цього бажає, але якщо його переслідують хвoроби, невдачі, проблеми, ви частково взвалите «хрест» дарувальника на себе. Порада: відкупитися неможливо. Освятіть натільний хрестик.

Заморські сувеніри

Проблема в тому, що ми часто не знаємо смислового значення статуеток, тарілок та інших дрібниць з екзотичних країн. Наприклад, фігурка або маска жителя африканського континенту, або статуетка якоїсь богині Стародавнього Єгипту, або браслетик-амулетик з Індії, або якийсь ритуальний предмет? Піраміда – символ хороший. Але багато сувенірів варто вивчити на предмет несення негативу.

Порада: позбавтеся від сувеніра, в позитивній символіці якого ви не впевнені.

В якості подарунка краще подарувати те, що пов’язане з природою, що емоційно пов’язує вас з тим місцем, де ви відпочивали.

Годинник

Можуть зупинити час вашого щасливого, безтурботного життя. Порада: відкупіться дванадцятьма монетками.

Але це не стосуються настінних і підлогових годинників і будильників. Вважається, що вони енергетично нейтральні.

Дзеркало

Хоч воно і вважається атрибутикою чарівництва, але дарувати його не можна: воно просякнуте енергетикою прискореного старіння або смeрті, забирає красу і молодість. Особливо небeзпечні старовинні антикварні дзеркала. Навіть обряди не завжди допомагають.

Порада: краще не приймати такий подарунок. Якщо старовинне дзеркало дісталося у спадок, то слід його помити і почистити білою свічкою.

Шарф

Як часто ми даруємо шарфи і шарфики своїм коханим. Особливо під Новий рік. Але є прикмета, що говорить про те, що дарувати шарф – розривати відносини.

Порада: заплатіть за подарований шарф. І краще хоча б половину ціни.

Ніж

Вони принесуть нeщастя в дім.

Порада: обов’язково слід обміняти на відкупну монету.

Гаманець

Гаманець – це символ матеріального достатку. Порожній, який зазвичай дарують, – символ бiдності.

Порада: не варто приймати порожній гаманець, попросіть дарувальника покласти в нього кілька гривень.

You cannot copy content of this page