fbpx

Ну ось, вчора ледь не попалась, тепер вас попередити хочу. Уперше таке бачу, та й друзі ніколи не розповідали, але, як же красиво усе обставили. От чесно, якби у той момент мала при собі гроші, віддала б до копієчки

Ну ось, вчора ледь не попалась, тепер вас попередити хочу. Уперше таке бачу, та й друзі ніколи не розповідали, але, як же красиво усе обставили. От чесно, якби у той момент мала при собі гроші, віддала б до копієчки.

Робота у мене з ненормованим графіком. Дуже часто повертаюсь додому вже об 11, 12 годині. А вчора взагалі о першій добиралась. Добре, що встигла на останню маршрутку. Але пройти до будинку все одно потрібно досить таки далеко.

Іду. Ніч. Але йду попід базар, тому все світиться, то там то тут перехожі – не лячно. На зупинці закохана парочка. Аж тут вони починають розмовляти на підвищених тонах. Хлопець щось сказав розвернувся і пішов. Дівчина втираючи сльози стоїть дивлячись йому у слід, а потім гарячково починає щось шукати. Підбігає спочатку до мене, а потім ще до однієї такої ж як і я запізнілої перехожої, з єдиним проханням:

— Допоможіть, хлопець покинув, а я без грошей і додому не доберусь. Позичте на таксі.

Я по кишеням – порожньо. Інша жінка лиш двадцятку знайшла. Дуже мені дівчини шкода стало. Я й сама мама і не хотіла б, аби моя донька ось так, залишилась вночі одна бозна де без копійки. Пішла до найближчого банкомату гроші зняти. Там якісь технічні неполадки: картку взяло, а час очікування ну дуже вже затягнувся. Але ж гроші я зняла і бігом назад – дівчинку рятувати.

І що ви думаєте? Сидить знову парочка на лаві і знову все за сценарієм. Тільки повз компанія проходила і грошей дівчина після того, як парубок зник отримала більше. Я свої кошти заховала і зателефонувала до відповідних структур. Чи треба розповідати, що абсолютно нічого я довести не змогла, а дівчина подякувавши компанію, яка їй “допомогла” поїхала на таксі. А я ще й винною лишилась.

Радію тільки, що своїх грошей я їм не віддала, хоча схема розрахована відмінно. Ну хто не допоможе вночі, а на таксі за п’ятдесят гривень далеко в такий час не заїдеш. А залишати бідну дівчину без допомоги не хочеться. От і отримують ці актори гарні “гонорари”.

Будьте і ви пильні.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page