fbpx

Оксана адекватна людина могла всього очікувати, але такої підлості не очікувала і не могла такого собі уявити в принципі. Що вже та жінка Олександру наговорила, чим причарувала і, як на сина вплинула, то таємниця. Підсумок її дій такий: Оксана з дітьми опинилася на вулиці, а її чоловік ні бачити, ні чути про неї і дітей не хоче

Відносини зі свекрухою у Оксани не складалися з першого дня нашого знайомства. Вона просто не підходила її синові за визначенням. За її визначенням! Зрозумівши це, в подальшому Оксана вже й не намагалася якось це виправити.

Незважаючи на мамин протест, дівчина все ж стала дружиною Олександра. Жити відразу стали окремо, так як шкодити самим собі не хотілося.

Після появи хлопчиків, справи у молодих стали йти гірше. Оксана пішла в декрет, а чоловіку урізали зарплатню. Все це вплинуло на їхній добробут. Не надто, але цього вистачило, щоб почалися труднощі. А так як квартиру молоді винаймали, то це тільки погіршило ситуацію. Як би подружжя того не хотіло, але обставини змусили переїхати до свекрів на тимчасове проживання. Якби ж Оксана тільки знала, чим цей переїзд для її родини скінчиться!

Спочатку все, як дівчині здавалося, було добре. Оксана наївно розмріялася, що після появи онуків свекруха заспокоїлася. А дарма. Свекруха, як тигриця на полюванні – лиш зачаїлась.

Оксана адекватна людина могла всього очікувати, але такої підлості не очікувала і не могла такого собі уявити в принципі. Що вже та жінка Олександру наговорила, чим причарувала і, як на сина вплинула, то таємниця. Підсумок її дій такий: Оксана з дітьми опинилася на вулиці, а її чоловік ні бачити, ні чути про неї і дітей не хоче.

Поки попросилася жінка пожити у подруги. Але, самі розумієте, довго залишатися у неї не зможе. На роботу теж не вийти, діти дуже маленькі. Завдяки тому, що інтуїтивно відкладала гроші на депозит – хоч на перший час кошти є.

До батьків їхати не варіант. Вони проживають в маленькому містечку, де немає ні роботи, ні розвиненої інфраструктури для малюків. Тому цей варіант в якості порятунку навіть не розглядається.

Кілька разів Оксана намагалася поговорити з чоловіком. Але з її номера він не піднімає трубочку. Один раз змогла додзвонитися з телефону подруги. Трубку він взяв, але ситуації це не прояснило. Навіть навпаки посилило. Все, що змогла почути Оксана на свою адресу, це більше не дзвонити і ні на які гроші від нього не розраховувати. Утримувати чужих дітей він не збирається. Далі були лиш гудки.

Оксана геть розгубилась. Непорозумінь і якихось з’ясовувань стосунків з чоловіком просто не було. З тієї короткої розмови випливає, що він не вірить в своє батьківство, але це просто смішно: близнятка до останньої волосинки вилитий татусь.

Тоді, як пояснити все що зараз відбувається?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page