fbpx

Олег Вuнник перервав свій європейський тур і повернувся до рідного села. ТАКОГО люди тут ще не бачили

14 травня співак Олег Вuнник дав великий сольний концерт в його рідному селі Червоний кут Черкаської області. Під відкритим небом музикант зібрав близько 30 тис. глядачів. За всю історію існування населеного пункту тут не бачили такої кількості людей. Повідомляє Газета. ua

Заради концерту Вuнник перервав свій європейський тур, який стартував 11 травня у Вільнюсі. До цієї дати він готувався заздалегідь, хоча довго і не афішував подію. Свій концерт на малій батьківщині виконавець присвятив пам’яті батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Краще б ти мовчав”- Олег Винник розповів про свій виступ у Німеччині

“Вперше в житті, в свої 45 років, я даю концерт в рідному селі. Для мене це дуже відповідально і, не приховую – непросто і трепетно, – поділився Вuнник. – Я виріс на цій землі, 30 років тому звідси виїхав. Кожен раз, приїжджаючи в гості до батьків, мріяв заспівати у себе вдома, для своїх земляків. І сьогодні, на концерті пам’яті найрідніших мені людей, я серцем відчував їх присутність тут”.

Живий виступ одного з найпопулярніших артистів України пройшов безкоштовно. Відкривали вечір місцеві музичні колективи. Олег Вuнник з’явився на сцені о 20:30. Пісні “Мати каже правду”, “Мої батьки” люди слухали зі сльозами на очах, в унісон підспівували. Публіка тричі викликала зіркового земляка “на біс” і ще довго скандувала “Браво”.

 

You cannot copy content of this page