fbpx

Ольга Сyмська показала, як провела свій день народження, та розповіла про сюрприз від чоловіка (милі фото)

Знаменита українська акторка Ольга Сyмська 22 серпня відзначає своє 53-річчя. У знаковий день зірка опублікувала романтичні кадри з відпочинку та показала сюрприз від чоловіка. Пише 24 канал

Цього року Ольга Сyмська вирішила зустріти день нарoдження на Київщині. На офіційній Instagram-сторінці вона зізналась, що для відпочинку обрала Блакитне озеро, куди вирушила зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. У день нарoдження акторка встигла поніжитись на пляжі та прийняти десятки привітань від колег, якими поділилась в Stories.

Читайте також:Характер чоловіків нарoджених під цими знаками Зодіаку, може довести до скaзу навіть найспокійнішу дружину

“Сонячний, серпневий день біля Блакитного озера… Під променями воно дійсно насиченого блакитного відтінку. З дитинства обожнюю такий відпочинок! Далеко не треба їхати, райські місця можна знайти й тут, в Україні!” – поділилась враженнями Ольга Сyмська.

Віталій Борисюк встиг випередити всіх друзів та родичів Ольги Сyмської: з самого ранку він прийшов до іменинниці з оберемком її улюблених квітів – світлих троянд. Під час привітання чоловік заспівав кілька пісень, чим розвеселив акторку.

Це п’ята ранку. Я свою найкоханішу жінку у світі вітаю з 25-річчям. Хочу, щоб ми завжди були такими молодими, завзятими, темпераментними, щоб гаряча кров кипіла,
– побажав на камеру Віталій Борисюк, заспівавши пісні для Сyмської.

У коментарі телеканалу “Україна” акторка зізналась, що її чоловік щороку першим вітає з днем нарoдження. Зазвичай, Ольга Сyмська делікатно натякає коханому, який подарунок хотіла б отримати від нього. Водночас Віталій Борисюк залюбки виконує побажання дружини.

“Звичайно, першим привітав Віталік. Він мене обцілував, подарував все, що хотіла. Це щастя, коли є така ніжність! А щодо подарунків, то я йому натякаю, іноді навіть посилаю фото з підписом: “Сонечко, там-то і там-то я забронювала красиве українське намисто”, – з гумором розповіла іменинниця.

You cannot copy content of this page