fbpx

Оля Полякова записала досить гнівне відео про політиків (відео)

Українська співачка Оля Полякова вирішила долучитись до флешмобу, організованому Володимиром Зеленським. Артистка записала досить гнiвне відео про політиків.

Як відомо, 3 вересня Володимир Зеленський запустив особливий флешмоб у мережі. Актор і гуморист переглянув відео, на якому депутат президентської партії Олег Барна на питання журналіста про зафіксоване кнопкодавство відповів нeцeнзyрною лaйкою. Саме воно спровокувало флешмоб, в якому українці теж відверто “пocилають” народних депутатів.

Читайте також: Осиротив двох власних дітей, аби стати батьком чужій

Співачка Оля Полякова теж мала що сказати народним обранцям, тому записала досить емоційне відео, на якому не стримувала свого гнiву. Артистка відверто заявила, що депутати забули, що вони працюють на українців.

“Щойно побачила відео, де народний депутат, обранець народу, посилає на три літери журналіста. Чуєте, ви, слуги народу, а ви часом не oxp\\\ніли там всі? Ви взагалі за чиї гроші там засідаєте? Сьорбаєте з корита? Ви взагалі розумієте, навіщо ви там перебуваєте? Чи ви гадаєте, що туди прийшли, щоб красти гроші з бюджету, бути недоторканними? Так от, зберіться всі у величезну зграю, якою ви і є, і йдіть у cp\\\ку!” – заявила Оля Полякова.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

You cannot copy content of this page