fbpx
Якби не моя свекруха, Царство їй Небесне, то ноги б моєї біля свекра не було так він мені за все життя допік. Вже його завод по цеглинках розікрали, а він й досі вважає себе директором, а мене – простою робочою, яка за його сина так вдало заміж вискочила.
Якби не свекруха, то не знаю чи й прижилася б я там, бо допікав
Невістка виставила мене за двері з власної квартири! Я так на неї в Італії важко заробляла, щоб тепер таку віддяку мати?
Я багато чим в житті заради сина свого пожертвувала, в тому числі і особистим
Вперше в житті переступивши поріг тепер уже власної квартири, Катя поклала валізи й намірилась піти у ванну помити руки з дороги. Та двері раптом відчинилися, і Катруся побачила якогось хлопця. Від такого сюрпризу обоє зойкнули з несподіванки: Катя – тому що в бабусиній квартирі не мало бути нікого, хлопець – тому що втратив почуття реальності, адже перед ним ніби стояла покійна Оксана Михайлівна, молодша років на сорок
22-річна Катруся несподівано отримала в спадок від бабусі Оксани двокімнатну квартиру в спальному районі
Хоч і квартира у мене своя і дітям я з житлом допомогла, але все одно для своїх батьків я невдячна дитина, хоч ні копійки від них не беру. А вся справа в городах і тому, як на їхню думку, маю я жити.
Не знаю, як у кого, але для батьків ми завжди з сестрою були безоплатною
Виявляється, говорити одне, а думати зовсім інше, дуже важко, коли ти сама молилася аби син одумався і знайшов собі кращу дружину
Коли мій Павлик одружився з Вірою, то прийшли вони жити до мене, бо ще
Я дивилася популярне шоу і думала – як мені змінити зачіску, одяг, помаду аби Роман нарешті мені освідчився? Ми живемо вже три роки разом, вірніше, він живе в моїй квартирі, але я й досі не отримала від нього ніяких пропозицій руки і серця.
Мені, скажімо так, тридцять дев’ять з хвостиком. У мене за плечима невдалі стосунки і
Я не знаю в який момент моя доня почала мене соромитися. Колись, як була маленька, то не хотіла й на хвилинку мене лишитися, а тепер навіть на весілля не покликала: – Для чого будеш аж так далеко їхати. Я тобі фото вишлю, – сказала вона.
Віддячила мені донька, хто б міг подумати. Ми ж з нею були такі рідні
“Як то – скінчились гроші?” – дивиться на мене мама здивовано. “А куди це ти їх так швидко могла витратити? Вчора були, а сьогодні вже всі спустила?” – не приховувала свого невдоволення мама. А я сиділа і не знала, як мушу от зараз сказати правду
“Як то – скінчились гроші?” – дивиться на мене мама здивовано. “А куди це
Не такі я вже й великі гроші привезла за ті пів року роботи, але все ж більше, ніж будь коли тримала в руках. Діти на гостину завітали, побули три дні і роз’їхались. Коли випроводжала, кожному по тисячі євро дала. Уже за місяць я дізналась, куди ж у них та сума пішла
Не такі я вже й великі гроші привезла за ті пів року роботи, але
Я роки пропрацювала в Італії і такої погорди від своєї багатої сеньйори не бачила, як зазнала від свахи, вся заслуга якої була в дідові, який був професором при інституті, впхав туди свого сина і тепер вона теж там викладає.
– Ми професори в третьому поколінні і в село?, – казала вона нам в

You cannot copy content of this page