fbpx

Організатори шоу “Танці з зірками” відреагували на гнiвні заяви українців

Після гучного cкaндалу з виходом із шоу Маші Єфросиніної українці звернулись до організаторів проекту з проханням показати результати глядацького голосування. Напередодні 7 прямого ефіру представники шоу відреагували на гучну заяву прихильників “Танців з зірками 2018”, передає 24 канал.

Нещодавно мережа вибyxнула гнівними коментарями щодо 5 випуску шоу “Танці з зірками”. Люди вимагали, аби їм показали результати голосування глядачів, бо були переконані: Оксана Марченко не випадково залишилась у шоу, отримавши найменшу кількість балів від журі. На такі заяви відреагували представники популярного проекту.

На офіційному сайті телеканалу “1+1” розмістили правила нарахування балів учасникам шоу “Танці з зірками 2018”. За словами організаторів шоу, оцінки журі та глядачів є рівноцінними. Саме ж голосування відбувається в три етапи.

В першу чергу, під час прямої трансляції після кожного виступу зіркове журі виставляє парам бали від 1 до 10. В кінці трансляції ведучі оголошують остаточний рейтинг, що формується у турнірну таблицю. Згодом оцінки від журі переводиться в іншу систему.

“Результати турнірної таблиці переводяться у загальні бали від 1 до 14 (якщо в проекті беруть участь 14 пар). Так, 1 бал отримує пара з найменшою кількістю оцінок від суддів, а максимальний бал, який залежить від кількості пар учасників, отримують лідери за оцінками суддів”,– пояснили представники шоу.

Читайте також: Участь Лесі Нікітюк у шоу “Танці з зірками” під загрозою: названа причина

Важливим є й голосування глядачів, результати якого не озвучують під час шоу. За словами представників “Танці з зірками 2018”, українці мають змогу впливати на результати проекту від початку ефіру та до закриття ліній для голосування. В цей час люди відправляють смс-повідомлення чи телефонують на встановлений номер. Пара, яка отримала найбільшу підтримку від глядачів, отримує від 1 до 14 балів (залежно від кількості пар). Після цього шляхом додавання виводиться загальний бал кожного зіркового учасника.

“Кількість глядацьких голосів, яку отримала кожна пара, не розголошується, за правилами формату, розповсюджені у всіх країнах, що адаптують проект”,– йдеться в офіційній заяві.

Останнім етапом голосування є оприлюднення голосів. Згідно з правилами проекту, пара, яка набрала найменшу кількість голосів, повидає шоу. Якщо ж учасники набрали однакову кількість балів, зіркові журі обирають, хто покине паркет.

Турнірна таблиця скандального 5 ефіру “Танці з зірками 2018”

Нагадаємо, що вперше на шквал критики і гнівних заяв відреагувала Оксана Марченко. У ролику вона зізналась, що буде до тих пір, поки глядачі цього хочуть. Згодом скандальна телеведуча додала, що рада бачити стільки коментарів та різних думок, чим вкотре розбурхала мережу.

You cannot copy content of this page