fbpx

Остання цифра року народження розповість про тебе навіть більше ніж Знак Зодіаку

Ми знаємо, що рік народження грає важливу роль в нашому житті. Ось тільки, як виявилося, найбільше важлива саме остання цифра. Завдяки їй можна дізнатися, до якої природної стихії ти належиш. А від цього залежать риси твого характеру і багато іншого. Джерело

0 і 1 — Метал. Люди цієї стихії володіють сильним характером і стійкою волею. Вони незалежні, принципові і стримані. У них завжди є чітка мета, від якої вони ніколи не відступають. На шляху до своєї мети вони не зупиняться ні перед чим. Вони завжди прагнуть до влади, розкоші і грошей, що може закінчитися погано. Але в цілому життя цих людей насичене і гармонійне.

2 і 3 — Вода. Ці особистості відрізняються добротою і м’якістю характеру. Вони милі, чарівні і вміють співчувати іншим. Вони люблять піклуватися й опікувати когось, з них виходять дуже гарні батьки. А ще це творчі особистості. У них є талант, вони успішні в мистецтві.
Ці люди талановиті у всьому. Вони добре знаходять спільну мову з будь-якою людиною, у них виходить все, за що вони беруться, вони відмінні друзі і колеги.

4 і 5 — Дерево. Люди, що належать цій стихії, впевнені в собі. Їх життя розписане по хвилинах, вони весь час чимось зайняті. Вони хочуть побачити все, що тільки можливо, побувати у всіх куточках світу. Їх допитливості немає меж. Це справжні ерудити. А ще це дуже дбайливі і самовіддані люди.

Читайте також: ПОГЛЯНЬТЕ НА ЦЮ КАРТИНКУ! ПЕРША ПОБАЧЕНА ВАМИ ТВАРИНА, РОЗПОВІСТЬ ПРО НАЙБІЛЬШУ ПРОБЛЕМУ

Ніколи ти не звинуватиш людину стихії дерева в егоїзмі. Заради друзів і близьких вони готові на все і завжди прийдуть на допомогу в потрібний момент. Мрія завжди тягне їх вперед, до нових вершин, але вони ніколи не покладуть потреби своїх близьких на вівтар цієї мрії. Від чого можуть потім страждати.

6 і 7 — Вогонь. Вогненні люди, що ще сказати. Їх енергії позаздрить кожен, вона просто невгамовна. Така ж, як і їхня тяга до пригод. Їх тягне до чогось нового і незвіданого. А ще ці люди гарячі і непостійні. Спонтанні рішення і необдумані слова — їх найбільша проблема. Часто можуть стати жeртвою своєї ж запальності.

Але вони природжені лідери, за ними піде натовп. Саме такі люди підкорюють вершини гір і піднімають рeволюції. Як би там не було, їх неможливо не любити.

8 і 9 — Земля Найбільш амбітні і надійні люди. Кожне їх рішення ретельно зважено та обдумано, вони ніколи не діють спонтанно. З-за цього можуть позбутися багатьох радощів, натомість рідше потрапляють у неприємності. У чомусь вони навіть педантичні: все у них має бути по плану, за розпорядком. Їх лякає невідомість.

You cannot copy content of this page