fbpx

Переможцем Євробачення-2019 став учасник від Нідерландів: відео виступу

У фіналі Євробаченні-2019 в ізраїльському Тель-Авіві 18 травня переміг учасник від Нідерландів – Дункан Лоренс з піснею Arcade.За результатами голосуванням журі та телеглядачів співак отримав 492 балів, пише 24 канал.

Представник Нідерландів на Євробаченні-2019 одразу зайняв перше місце в рейтингах букмекерівта став фаворитом глядачів. Після оголошення результатів пісенного конкурсу, за традицією переможець виконав свою пісню Arcade ще раз.

Нагадаємо, фінал Євробачення-2019 відбувся в Тель-Авіві 18 травня. У фіналі за першість змагалися 26 учасників. 20 фіналістів визначилися за результатами голосування у двох півфіналах, які відбулися 12 та 14 травня. Україна цьогоріч участь в конкурсі не брала – все через гучний cкандал зі співачкою MARUV.

З першого півфіналу до фіналу потрапили: Кіпр, Словенія, Чехія, Білорусь, Сербія, Австралія, Ісландія, Естонія, Греція і Сан-Марино. За результатами голосування другого півфіналу до фіналу потрапили конкурсанти з Північної Македонії, Нідерландів, Албанії, Швеції, Росії, Азербайджану, Данії, Норвегії, Швейцарії та Мальти. Ще 5 учасників (Іспанія, Італія, Великобританія, Німеччина, Франція) виступили одразу у фіналі на правах країн-засновниць конкурсу. Ізраїль потрапив одразу у фінал як країна-господар. Представником Ізраїля став співак Kobi Marimi з піснею Home, він виступив під номером 14.

Читайте також: Гурт KAZKA відмовився від представлення України на конкурсі Євробачення в Ізраїлі

До слова, напередодні фіналу Євробачення-2019 букмекери прогнозували, що перемогу здобуде Дункан Лоренс з Нідерландів, друге місце пророкували Кейт Міллер-Хейдке з Австралії, а третє – Джону Лундвіку зі Швеції. Варто додати, що минулого року на Євробаченні перемогла Нетта Барзілай з Ізраїля з піснею TOY. Тому цьогорічне шоу відбулось в Ізраїлі вперше за останні 20 років, адже востаннє країна приймала у себе конкурс в 1979 та 1999 роках.

Дункан Лоренс з піснею Arcade: дивіться виступ переможця Євробачення-2019

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page