fbpx

Після того як у нас з чоловіком з’явився син, в Ольгу Василівну вселився справжній дух свекрухи. Я різко стала неправильною. Ольга Василівна кожен день приходить до нас додому і стежить за всіма моїми діями. Я неправильно одягаю свого синочка, не так готую прикорм, погано прибираю і взагалі нічого не тямлю в дітях

Багато жінок описують матерів своїх чоловіків як справжніх монстрів. Я ніколи не думала, що буду в їх числі. Тому як зі своєю свекрухою я знайома все своє життя. Ми з моїм чоловіком жили в сусідніх під’їздах і були друзями дитинства. Але стосунки у нас зав’язалися тільки після того як я стала студенткою університету. Навчалася я в іншому місті, тому з другом-сусідом ми не бачилися близько пів року. Ну а коли наша зустріч відбулася, то між нами спалахнули почуття.

Коханий терпляче дочекався, коли я отримаю вищу освіту, і тоді вже зробив мені пропозицію одружитися. Здавалося, що наш шлюб був визначений згори. Ми були щасливі, і мої і батьки коханого допомагали нам з підготовкою до весілля. А коли Ольга Василівна знімала мені фату на весіллі, то всі гості розплакалися.

Після того як ми одружилися, постало питання про те де молодята житимуть. І мої батьки великодушно поступилися нам з чоловіком своєю квартирою. А самі переїхали жити в село, на батьківщину мого батька. Таким чином, я залишилася жити в рідній квартирі і по сусідству з батьками коханого.

У нас з Ольгою Василівною були прекрасні стосунки. Мої заміжні подружки тільки заздрили тому, як до мене ставиться мама Андрія. Але коли я була при надії, то мої стосунки зі свекрухою почали псуватися. Вона стала занадто нав’язливою, почала вказувати, що мені їсти, як поводитись, щоб не нашкодити малюкові. Крім інших дискомфортних моментів перших місяців, Ольга Василівна стала ще одним подразником. Моє виховання не дозволяло перечити, адже ця жінка завжди була така добра до мене. Але після того як у нас з чоловіком з’явився син, в Ольгу Василівну вселився справжній дух свекрухи. Я різко стала неправильною. Ольга Василівна кожен день приходить до нас додому і стежить за всіма моїми діями. Я неправильно одягаю свого синочка, не так готую прикорм, погано прибираю і взагалі нічого не тямлю в дітях.

У мене враження ніби Ольгу Василівну підмінили. Все життя для мене вона була дуже доброю жінкою. А зараз таке враження, ніби вона терпіти мене не може. Мені абсолютно незрозумілі причини таких змін. З чоловіком ми живемо душа в душу, тому варіант, що він скаржиться своїй матері на мене, абсолютно виключений. Ставлення свекра залишилося як і раніше хорошим.

Я не хочу скаржитися своїй мамі, щоб вона не почала з’ясовувати стосунки. Але далі так тривати не може. Може, у когось так було, що спочатку були хороші стосунки зі свекрухою, а потім вона без причини не злюбила вас? Як далі розгортаються ваші стосунки? І як мені налагодити колишню дружбу з мамою чоловіка? Ну не може ж так статися, що ми втратимо ті добрі стосунки зі свекрухою…

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page