fbpx

Плануєте віддати, або купити поношені речі? Ось, що потрібно зробити з ними, аби не отримати проблеми попереднього власника

Одяг і особисті речі здатні накопичувати енергетику людини.

Всім нам інколи час від часу потрібно перебирати гардероб і позбуватися від непотрібних речей. Хороші речі, але абсолютно непотрібні нам часто ми віддаємо друзям, родичам або ж на благодійність. Це стосується і старого взуття. Джерело

Але чи правильно ми чинимо? Не обіцяє це якихось проблем і чи не зашкодить воно нам? Адже ще з давніх часів люди вважали, що одяг і особисті речі здатні накопичувати енергетику людини.

Читайте також: Заради весілля колишнього чоловіка ця пані схудла більш ніж на 130 кілограмів. Перевтілення просто неймовірне (Фото)

Так, наприклад, вважається,що через ступні людини проходить приблизно вісімдесят енергетичних каналів. Це говорить про те, що взуття зберігає дуже багато енергетичної інформації про свого власника.

Тому не давайте кому-небудь носити взуття й не доношуйти її за кимось. Інакше ваше біополе може дати збiй і тоді не дивуйтеся занепаду сил або навіть хвoробам.

Також до особливо особистих речей належать головні убори, натільні сорочки, білuзна. Ці речі повинні мати лише одного власника.

До особливих речей відноситься постільна білuзна. Її ні в якому разі не можна передавати в інші руки. Однак у користування гостям можна давати білuзну, але тільки ретельно випрану. А краще мати кілька окремих комплектів для цього випадку.

Не передавайте іншим свій гаманець -так ви ризикуєте втратити фінансову удачу.

Не можна передавати кишенькові дзеркала. Так ви можете втратити частинку привабливості і здоров’я.

Але тут слід пам’ятати, що мова йде про речі, які ви використовували протягом довго часу за своїм прямим призначенням. Якщо наприклад ви вдягнули нову пару взуття всього пару разів, а потім вирішили що вона вам не підходить, можете сміливо віддати її комусь іншому.

Вільно можете віддавати свій верхній одяг. Проте обов’язково виперіть його в соляному розчині. Можливо просто додати сіль в порошок при пранні. Це зітре вашу енергетику. Також варто вчинити з речами, які дісталися вам від когось або з комісійного магазину.

Якщо вирішили викинути речі, поріжте їх на кілька шматків.

You cannot copy content of this page