fbpx

Знайшла вихід із нестандартної ситуації: відома актриса і телезірка прийшла на популярне ток-шоу в рушнику (відео)

Американська актриса, зірка серіалу “Офіс” Дженна Фішер з’явилася в студії популярного телешоу на одному з центральних каналів США без сукні, а обмотана рушником (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця), пише “Обозреватель

Під час участі в популярному телешоу Джиммі Кіммела, Дженна прийшла в студію, прикривши тiло банним рушником. За словами Фішер, напередодні у неї виникли проблеми з сукнею. Таким чином артистка знайшла вихід із нестандартної ситуації, чим здивувала шанувальників. Відео телепередачі опубліковано на YouTube.

Зірка пояснила: перед початком передачі на її сукні зламалася застібка-блискавка. Фішер вирішила не відмовлятися від інтерв’ю, тому загорнулася в рушник і вийшла на публіку.

“Мені одночасно і зручно, і незручно. Трохи нервую, що я на ток-шоу в рушнику. Але у фізичному плані мені дуже комфортно”, – зазначила вона.

Читайте також: ВИГЛЯДАЛА ВИТОНЧЕНО І СТИЛЬНО: ВAГIТНА НА 9 МІСЯЦІ КЕЙТ МІДДЛТОН ВІДПРАВИЛАСЬ У МАГАЗИН (ФОТО)

Відзначимо, 44-річна Дженна Фішер – затребувана американська актриса і телезірка. Кар’єра в кіноіндустрії почалася з фільмів “Щасливі в 13” та “Працівник місяця”. Слава прийшла до неї з сіткомом “Офіс”, у якому вона виконала одну з головних ролей.

You cannot copy content of this page