fbpx

Побачивши, що за гостинці я принесла, діти одразу мовчки пішли до своєї кімнати. А сестра так узагалі запитала, а чому ж я власне тоді прийшла

Кілька днів тому сестра старша Катя запросила в гості. Поспілкуватись, випити по чашці чаю, поговорити до душам.

Взагалі, у мене є брат та сестри. Каті зараз 36 років, вона вже має трьох дітей. Середню сестру звуть Ольга, вона на три роки молодша. Коли зараз 31, я в сім’ї – п’ята, мені зараз 26 років. І за два роки після мене з’явились ще дві сестри — вони близнюки, у них теж зараз по двоє дітей. Так що сім’я у нас дуже велика, турбот у кожного багато, тому не часто виходить зустрітися так, запросто, щоб просто поспілкуватися.

Катя поставила мене перед фактом, що вона чекає на обід. Звичайно, я одразу подумала, що треба було щось купити племінникам. Я завжди купую їм іграшки, тортики, шоколадки та цукерки. Але останнім часом у мене не дуже добре із фінансами, бо доводиться відкладати на оренду квартири. Тому після деяких роздумів я купила дітям кілька кілограмів яблук і вирушила до сестри.

Сестра зустріла мене добре. Щойно я увійшла до квартири, до мене підбігли її діти, а Катя пішла ставити чайник. І всі, здається, чекали, що я привезу багато різних солодощів. На столі вже стояли тарілки та лопатка для торта. А я простягла племінникам пакет із яблуками.

Діти раптом перестали посміхатися, відсунули мої яблука та повернулися до своєї кімнати. Катя теж підняла брови догори і запитала, навіщо я тоді взагалі приїхала.

Я спочатку відповіла, що в нас зараз не дуже добре з грошима, а потім так противно стало. Звичайно, жодного чаю пити я вже не стала, поїхала додому. Сестра ж зателефонувала пізніше і тоном вихователя почала мені пояснювати в чому я в житті не права. Слухати не стала – вимкнула зв’язок.

Це тільки мені так з сестрою пощастило, чи у всіх так? Невже, якщо ти не маєш копійки зайвої тобі вже й до рідні заходити не варто?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page