fbpx

Подруга подзвонила і розповіла, що зустріла мого чоловіка в банку випадково, розговорилися, потім він запросив її повечеряти удвох. Вона клялася, що дзвонить мені з метою запобігти невірність і розлучення, з благих намірів

Неможливо описати, який прокидається в мені стан в душі, коли зустрічаю його байдужий погляд. Він посміхається і дивиться на мене, але бачить тільки те, що на поверхні. Доглянута жінка в його в домі, яка подасть гарячу домашню їжу після роботи і приголубить, коли йому захочеться. А я жива! Я не лялька! Так, мені хочеться кинути всі ці слова йому в обличчя, показати, якою я можу бути.

Але ось лунає дзвінок у двері, входить він, і все відбувається звично. Черговий поцілунок в щічку і його пояснення, чому він затримався в офісі. Ми живемо разом не так довго, півтора року, невже пройшли всі почуття? Мені здається, нас врятує поява дитини, але чоловік планує завести її через роки два, коли буде відчувати стійкий грунт під ногами. Він матеріаліст до останньої краплі, розумію, хоче стабільності і підвищення в кар’єрі, але він не думає про мої бажаннях? Я терплю все це, тому що люблю і вірю, що все ще налагодиться.

Про те, що чоловік перестав сприймати мене як жінку своєї мрії, перший раз натякнула мені знайома. Вона подзвонила і розповіла, що зустріла його в банку випадково, розговорилися, потім він запросив її повечеряти удвох. Вона клялася, що дзвонить мені з метою запобігти невірність і розлучення, з благих намірів, так би мовити, пропонувала допомогу, якщо знадобиться. Я тоді різко повісила слухавку, наполегливо намагалася не дивитися правді в очі. Багато ж бо заздрісників і недоброзичливців, охочих на забезпечених одружених.

Але підозри вже не витіснити. Я стала помічати, що коли ми гуляємо на вулиці, а трапляється це не так часто, чоловік мигцем задивляється на інших жінок. Деякі з них зовсім не симпатичні, тільки фігура і все, а при мені і зовнішність і стрункість, одягаюся зі смаком. Рідкісними стали компліменти, про квіти взагалі мовчу.

У пориві ревнощів довела себе до того, що не втрималася і подзвонила до його близького друга. Попросила чесно сказати, чи є хто у чоловіка на стороні. Той запевняв, мовляв, ніяких коротких інтрижок чи постійної жінки немає, але я не вірю, просто не вірю і крапка. Уже малюю картину, як одного вечора він перейде до серйозної розмови і запропонує розлучитися. Накручую себе, від цього стаю ще дратівливою. Допоможіть, будь ласка, вийти з безпросвітного тунелю.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page