fbpx

Прочитайте ці рядки! Особливо якщо ви дуже зайняті!

Скликав сaтaна всесвітній з’їзд біcів. У своїй вступній промові він сказав: «Ми не можемо заборонити християнам ходити до церкви. Ми не можемо заборонити їм читати Біблію. Ми не можемо заборонити їм спілкуватися в Молитві з Богом. Як тільки вони встановлюють зв’язок з Христом – ми тут же позбавляємося влади над ними.

Так нехай вони ходять в свої церкви, але ми украдем у них їх час, так що вони будучи завжди зайняті – не зможуть молитися і каятися в грiхах і розвивати свої відносини з Христом ». Джерело

«Ось що ви повинні робити», – сказав дuявол. «Ви повинні перешкодити їм увійти в спілкування з Богом і підтримувати цей зв’язок протягом дня». «Як нам це зробити?», – закричали дeмони.

“Займіть їх дурницями і придумайте багато способів, щоб зайняти їх  всякими непотрібними справами. А головне, вселити їм прагнення до матеріальних благ і збагачення. Нехай вони переймуться бажанням заробити якомога більше грошей і купують собі машини, квартири, дачі.

Нехай заробляють все більше і більше грошей, щоб ходити в ресторани і кафе, щоб купувати дорогий, модний одяг, робити дорогий ремонт в квартирах і обставляти їх модними меблями. Cпoкушати їх витрачати, витрачати і брати, брати в борг, брати в  кредити і таким чином потрапляти в кабалу Банкам. А коли вони будуть світитися бажанням – особистого збагачення, гонитвою за мамоною – їм вже буде не потрібен Христос …

Переконайте їх дружин затримуватися на роботі, а чоловіків – працювати 6-7 днів на тиждень, 10-12 годин на день, щоб їм ніколи було займатися своїми сім’ями і вихованням своїх дітей. Не давайте їм проводити час з дітьми, щоб діти їх тинялися з ранку і до ночі на вулиці і дружили з поганими компаніями, тоді вони перестануть вчитися і з них нічого доброго не вийде.

Тоді їх сім’ї розваляться і вони стануть самотніми, а ми їм від горя допоможемо спuться.

Зробіть так, щоб телевізори і комп’ютери в їх будинках працювали постійно, і вони якомога більше часу проводили біля телевізора і комп’ютера і їм ніколи буде молитися. Слідкуйте, щоб в кожному магазині і ресторані світу постійно звучали не християнські пісні. Це заблокує їх розум і зруйнує їх єдність з Христом …

Розкладіть на столах в кафе безліч журналів і газет. Бомбардируйте їх розум новинами і рекламою 24 години на добу. Нехай по шляху їм кидаються в очі море рекламних щитів. Наповніть їх поштові ящики рекламою, каталогами для замовлення товарів поштою, інформаційними бюлетенями і пропозиціями безкоштовних товарів, послуг і помилкових надій.

Читайте також: ГОЛОВНА ЯЛИНКА УКРАЇНИ ПОСІЛА ПЕРШЕ МІСЦЕ СЕРЕД НОВОРІЧНИХ ЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАСУНЬ (ФОТО)

Показуйте в журналах і по телевізору худих, гарненьких моделей, так щоб їхні чоловіки повірили, що зовнішня краса – це найголовніше і стали б незадоволені своїми дружинами. Зробіть так, щоб їхні дружини були занадто втомленими, щоб любити своїх чоловіків. Якщо вони не дадуть своїм чоловікам любов, якої вони потребують, – чоловіки почнуть шукати її в інших місцях. Це швидко зруйнує їхні сім’ї!

У Різдво і Великдень відволікаючи їх святковою метушнею, концертами по телебаченню і п’янuми застіллями, щоб вони не вчили своїх дітей справжнього значення Різдва і Великодня.

Нехай навіть з відпустки вони повернуться втомленими. Зробіть так, щоб вони були завжди ЗАЙНЯТІ, щоб поїхати на природу і помилуватися Божим творінням. Замість цього відправте їх в парки розваг, на спортивні заходи, ігри, концерти і в кіно.

І нехай всі християни будуть вічно – ЗАЙНЯТІ, ЗАЙНЯТІ, ЗАЙНЯТІ!

Наповніть їх життя такою кількістю хороших справ, щоб у них не було часу шукати сили в Ісуса.

Скоро вони будуть жити і працювати покладаючись тільки на себе, жeртвyючи своїм здоров’ям і сім’ями заради своїх справ і грошей. Це спрацює! Це був відмінний план!

Бiси з радістю вирушили на завдання, змушуючи християн всюди бути все більш зайнятими і поспішати туди і сюди, залишаючи все менше часу для Бога, для молитви і своїх сімей. Питання в тому, чи вдався дuяволу його задум? Вам судити!

Передайте цю інформацію іншим, або Ви теж дуже для цього ЗАЙНЯТІ?

You cannot copy content of this page