fbpx

«Продаю абсолютно все! У Вас лиш два дні, доки мій чоловік з коханкою не повернуться з відпочинкку». Дуже незвичне оголошення, яке сколихнуло мережу

«Продаю абсолютно все! У Вас лиш два дні, доки мій чоловік з коханкою не повернуться з відпочинкку». Дуже незвичне оголошення, яке сколихнуло мережу.

Чоловік покинув нас заради якоїсь іншої жінки. Він просто повідомив, що я маю два дні, аби забратись з нашого спільного дому.

Кинути все і поїхати з дому після 10 років шлюбу. От так просто взяти і несподівано повідомити, що наша сім’я для нього уже в минулому.

Тепер я продаю все! Занадто багато пунктів в списку … Все! Все від картин, меблів, книжкових полиць, шаф, книг, до побутової техніки і тренажерів. Крім того електроприлади, його улюблені іграшки – настільний футбол, пінг-понг, а також садові горщики, колонки, будівельні матеріали і багато інструментів. Також продам його улюблені, червоні, шкіряні, театральні крісла для вітальні.

Абсолютно нові розсувні скляні двері, які він ніяк не спромігся встановити.

Я хочу, щоб в понеділок, коли він повернеться, будинок був порожній. Приходьте вибирати те, що вам сподобатися в суботу та неділю. .

Крім того, я також ставлю будинок на продаж на наступному тижні, так що якщо ви завжди хотіли жити в цьому прекрасному місті, Ви можете подивитися також і будинок в ці вихідні, перш ніж він офіційно буде виставлений на продаж.

Це відмінний двоповерховий будинок, з видом на океан, поруч школи, парки, а в двох кварталах – океан! Великий будинок призначений для розваги і сім’ї, з окремим входом на першому поверсі. Ми будували його разом для себе. Але якщо для нього це нічого не варте – купіть Ви і будьте щасливі в ньому.

Життя занадто коротке, щоб витрачати час даремно. Я з нетерпінням чекаю Вас, щоб рухатися вперед! Побачимося завтра о 8 ранку, хто прийде першим, той отримає найкраще.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page