fbpx

Причини чоловічої невірності за Знаком Зодіака

Належність до зодіакальних сузір’їв впливає на всі життєві сфери людини, в тому числі і на сферу кохання. Виявляється, що у відповідності зі Знаком Зодіаку чоловіка можна спрогнозувати навіть ймовірність і причину його невірності.

Щоб запобігти неприємній ситуації і дізнатися, чого чекати від стосунків, дізнайтеся про причини чоловічої невірності в залежності від Знака Зодіаку.

Овен. Імпульсивний Овен дуже схильний до різних пригод. Легке ставлення до життя і бажання підкорювати нові вершини можуть привести в крайньому випадку до невірності «зі спортивного інтересу», а в найбільш легкому варіанті – до перманентного загравання з іншими жінками.

При цьому Овен навряд чи визнає свою провину: це ж просто «поведінка мисливця», ніякого кохання. Жінці, яка живе поруч з Овном, потрібно просто примушувати завойовувати себе щодня, не даючи Овну розслабитися. Тоді на інших дам у нього не залишиться ні часу, ні бажання.

Телець. З усіх знаків Тельці найменше схильні до невірності. Зазвичай вони з дитинства прагнуть знайти «ту саму», щоб назавжди залишитися з нею, дарувати свою любов і покласти до її ніг всі земні блага. Тельці створюють міцні сімейні союзи, і їх невірність – сигнал про те, що в сім’ї щось не гаразд. У такому випадку варто подумати про те, чи не натворили ви чогось такого, що змісило зразкового сім’янина шукати підтримки на стороні. А ще Тельці дуже болісно сприймають холодність з боку своєї коханої: даруєте йому побільше кохання, і він ніколи не гляне на іншу.

Близнюки. Народжені під знаком Близнюків від природи наділені нестабільним характером. У союзі з ними можна досягти повної гармонії і взаєморозуміння, і тут, здавалося б, пора спокійно жити і радіти … Але ні – раптово чоловік йде на спонтанну і нічим не обумовлену невірність. А причина в тому, що від цієї гармонійності і розуміння чоловікові-Близнюку може стати нудно, і він вирушить на пошуки гострих відчуттів. Крім того, Близнюки – досить самозакоханий знак, і у процесі завоювання дами він самостверджується і доводить собі власну надзвичайність.

Рак. До певного моменту Раки взагалі не відчувають бажання вступати у серйозні стосунки, обмежуючись короткочасними романами. Жінці, яка вступає у стосунки з Раком, варто подивитися на його поведінку і подумати, чи не є вона черговим скороминущим захопленням, – в цьому випадку ймовірність невірності дуже висока.

Після тридцяти Раки замислюються про сім’ю, але висувають цілий перелік вимог до майбутньої дружини. Будь-яке порушення вимог може спричинити похід наліво, в якому Рак буде звинувачувати саме другу половинку, але ніяк не себе.

Лев. Леви неймовірно чарівні, а тому завжди оточені жіночою увагою. Проте, дуже розбірливі в зв’язках і прагнуть до гармонійних і щирих стосунків. “Гуляють” рідко, і основна причина невірності – нанесення удару по самолюбству Лева.

Якщо жінка в чомусь дорікнула йому, занадто різко висловила невдоволення якоюсь несуттєвою дрібницею або образила в запалі гніву, Лев піде відновлювати самооцінку до тієї, яка скаже йому, який він прекрасний і недооцінений. Тому під час сварок будьте обережні, щоб не спровокувати вірного, але образливого Льва.

Діва. Знак Зодіаку з досить стабільним характером. Прагне до повного взаєморозуміння і щасливий, коли у нього і його коханої людини загальні інтереси. Ніколи не піде на невірність просто так: спровокувати Діву може тільки обман з боку коханої людини або неповнота стосунків.

Тому своє невдоволення Дівам потрібно висловлювати прямо – замовчування проблеми створить напружену атмосферу, від якої Діва спробує звільнитися в компанії іншої жінки. І обов’язково потрібно прагнути до гармонії в стосунках, приділяючи увагу і фізичному, і духовному аспекту.

Терези. Терези дуже цінують стабільність і комфорт. Чоловіки, народжені під цим знаком, зазвичай вибирають жіночних і спокійних дівчат, готових підтримувати сімейне вогнище. Якщо все буде гладко, невірність малоймовірна.

Але якщо жінка почне занадто бурхливо виявляти емоції і демонструвати різкі зміни настрою, або, що ще гірше, порушить улюблену Терезами стабільність – чоловік відправиться до тієї, яка урівноваженіша і терплячіша. Швидше за все потім він повернеться з щирим каяттям, але факт залишається фактом: для Терезів затишок і спокій – це і є любов.

Скорпіон. Неприборкані ревнощі, швидка зміна емоцій, невизначеність бажань – все це дуже яскраво проявляється в Скорпіона і робить їх невірність дуже ймовірною, незважаючи на те, що вони відчувають щире почуття кохання до своєї половинки.

Зовні в стосунках все може бути цілком добре, але схильність до мовчазних роздумів і пошуків проблеми, характерна для цього знака, посприяє тому, що Скорпіон піде заспокоювати свої емоції на стороні. На невірність його можуть штовхнути і ревнощі, для яких ви навіть не давали приводу. Найсумніше, що від жінки в цих випадках практично нічого не залежить – просто натура у Скорпіона така.

Стрілець. Стрільці – ідеалісти, яким постійно потрібен заряд емоцій. Вони здатні легко розірвати довгі стосунки заради хвилинного захоплення – настільки сильне їх вміння раптово закохуватися.

Кожну нову жінку в момент закоханості сприймають як ідеал, а коли емоції спадають, переключаються на інших представниць прекрасної половини людства. Тому не варто дуже вже довіряти почуттям Стрільців: вони схильні дарувати жінці справжнє щастя і бурхливі емоції, запевняти в тому, що такого в їх житті ще не було, – а потім говорити те ж саме іншою. Не будуть невірними лише тій жінці, яку покохають по-справжньому, з усіма недоліками.

Козеріг. Чоловіки-Козероги відрізняються завидною постійністю. Вони рідко заводять короткочасні романи, тому що націлені на створення міцного і гармонійного союзу. Знайшовши потрібну людину, дарують їм все почуття без залишку. До невірності може підштовхнути недостатня емоційна віддача з боку жінки, прояви недовіри.

Козероги будуть намагатися вирішити ці проблеми, але якщо це буде безрезультатно, швидше за все підуть на розрив стосунків або невірність.

Тому жінці, яка перебуває у стосунках з Козерогом, необхідно цінувати його почуття і віддавати йому стільки ж, скільки отримує вона.

Водолій. Водолії терпіти не можуть тиску з боку жінки. Якщо дама серця кожен день пред’являє Водолію список вимог, то він піде до тієї, з якою йому буде легше. Крім цього Водолії дуже люблять оригінальність і прояву ініціативи.

Тому зацикленість на побутових питаннях, занадто серйозне ставлення до життя і нездатність на спонтанні вчинки з боку жінки також може штовхнути його до пошуку яскравих вражень на стороні.

Такі якості, як уміння цінувати кожен момент життя і в усьому навколишньому бачити красу, будуть оцінені Водолієм і утримають його від невірності.

Риби. Досить вірний Знак Зодіаку. Дуже цінує інтелектуальність в жінці, тому його почуття рідко спалахують спонтанно: зазвичай чоловік деякий час пізнає жінку, і тільки потім, якщо обраниця його влаштовує, починає культивувати в собі закоханість. Рибам важливо бачити поруч із собою хорошого співрозмовника, мудру подругу, з якою вони можуть поговорити на рівних.

Якщо духовної єдності немає, і чоловік не може реалізувати зі своєю супутницею того, що здається йому важливим, він може зважитися на невірність. Тому у стосунках з Рибами необхідна здатність вислухати, зрозуміти, дати мудру пораду.

Знаючи причини чоловічої невірності по Знаку Зодіаку, ви можете зробити так, щоб ця подія обійшла вас стороною.

Фото ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page