fbpx

Причини чому чорніє срібло та золото при носінні на тiлі людини

Натільний хрестик є не тільки символом віри, але також і сильним оберегом. Іноді хрестик чорніє, і багато хто пов’язує це явище з наявністю псування або пристріту. Чи так це насправді, і що робити, якщо хрестик почорнів? Джерело

Існує повір’я, згідно з яким, якщо хрестик чорніє, то на людину було вчинено негативний вплив. Дуже часто хрестик чорніє в результату псування і пристріту. Але так буває не завжди. Якщо хрестик зроблений зі срібла, то його почорніння може означати занепад енергетичного запасу, ослаблення біополя людини. Потрібно відзначити, що срібло чуйно реагує на всі зміни в організмі людини, а також на зміни його настрою. Так що якщо хрестик почорнів, то це може означати хворобу, депресію і внутрішні проблеми.

Якщо почорнів хрестик з золота, то в цьому випадку дане явище буде мати зовсім інше пояснення. Як правило, золотий хрестик чорніє тоді, коли його господар зробив непоправний гріх. Золото відчуває негатив, що виходить від людини тому і починає змінювати свій колір. Золотий хрестик чорніє також у випадках, коли людина втрачає своє «я», деградує, впадає у відчай і переступає через свої принципи і норми моралі. А яка наукова точка зору?

Якщо звернутися до наукового пояснення цього явища, то виходить, що хрестик може почорніти в результаті окислення. Але і тут є свої нюанси. Золото або срібло окислюється тільки при контакті з водою, а також при підвищеному потовиділенні людини, що носить хрестик. І навіть з наукової точки зору, дуже часто почорнілий хрестик є ознакою проблем з здоров’ям, а значить, і ознакою ослабленого біополя.

Читайте також: «АЛЕ Я Ж ВІДВІДУЮ ХРАМ …» ТАК ЧАСТО, ВИПРАВДОВУЮЧИ СЕБЕ, КАЖУТЬ ЛЮДИ, ЯКІ ЗАХОДЯТЬ ДО ЦЕРКВИ ЧАС ВІД ЧАСУ – ОСВЯТИТИ ПАСКИ, ЗАПАСТИСЯ ВОДОХРЕСНОЮ ВОДОЮ

Якщо ви вірите прикметам, то почорнілий натільний хрестик необхідно очистити і знову його освятити. Якщо цього не зробити і носити його в такому ж стані, то разом з ним ви будете носити вантаж негативної енергії, яка приверне до вас невдачі і хвoроби.

You cannot copy content of this page