fbpx

Принц Гаррі та Меган Маркл відверто розповіли про те, як готувались до свого весілля

Минуло більше, ніж рік з часу королівського весілля принца Гaррі та Меган Мaркл, однак ця урочиста подія і досі привертає увагу всього світу. Герцоги Сaссекські вкрай рідко діляться хоч якимись деталями приватного життя, однак днями зробили виняток та розповіли про своє весілля. Пише 24 канал

Днями в офіційній резиденції британських монархів у Шотландії з’явилась особлива виставка “Королівське весілля: герцог і герцогиня Сaссекські”. Відтак всі відвідувачі Холірудського палацу мають змогу побачити не тільки експонати, взяті з урочистої події, але й послухати коментарі самих наречених у знаковий для них день.

Читайте також:Готуйте одразу дві порції! Пікантний салат із помідорів – кілька хвилин часу і закуска, яка підійде до будь-якого випадку готова

В аудіокнизі принц Гaррі та Меган Мaркл ексклюзивно розповідають про підготовку до церемонії. Зокрема, герцогиня Сaссекська зізналась, що до дрібних деталей планувала своє весілля, оскільки розуміла, що за ним будуть стежити мільйони людей у всьому світі.

Ми розпланували наше весілля до найдрібніших деталей. Ми розуміли, наскільки масштабним буде ця подія, тому при прийнятті рішень керувалися персональними, значущими та інтuмними для нас моментами, – зізналась Меган Мaркл.

А от принц Гaррі вирішив поділитись із громадськістю деталями щодо вибору свого вбрання. Герцог Сaссекський міг постати на урочистій церемонії у класичному костюмі, однак вирішив обрати парадну уніформу гвардійців. Свій вибір принц Гaррі узгодив зі своєю бабусею – королевою Єлизaветою ІІ.

“В якості весільного вбрання я з дозволу бабусі вибрав сюртук – уніформу представників гвардійської кавалерії Британської армії. Це один з моїх найулюбленіших костюмів, тому мені дуже пощастило, що я зміг одягти його в цей важливий день”, – розповів принц Гaррі.

Що відомо про весілля принца Гаррі та Меган Маркл?

Розкішне королівське весілля відбулось 19 травня 2018 року у Віндзорі. Саме в цей день весь світ, затамувавши подих, спостерігав, як екс-акторка Меган Мaркл виходить заміж за принца Гaррі. Одразу після весілля пара отримала королівський титул від королеви – герцоги Сaссекські. Окрім цього, знаменита американка одержала в подарунок свій родинний герб, створений спеціально на замовлення Єлизaвети ІІ.

До вівтаря Меган Мaркл пішла у розкішній сукні від креативного директора Givenchy Клер Уейт Кeллер. На вбранні нареченої не було жодного орнаменту, прикрас чи мережива, що аж ніяк не повпливало на ефектність її образу. Натомість принц Гaррі одружувався у традиційному сюртуку.

You cannot copy content of this page