fbpx

Родич розлютив співачку: Пугачова відмовилася від рідного племінника

Примадонна розірвала відносини з сином свого покiйного брата . Зірка обіцяла доглядати за хлопцем, але не змогла стримати обіцянку, пише видання “Лайм”.

Влад Пугачов – син пoмepлого брата Алли. Артистка пообіцяла, що буде займатися ним, але його образ життя змусив жінку передумати. Як повідомляє видання Старх, Влад пропиває всі гроші, розпродає все майно, не стежить за собою і зовсім не цікавиться власним маленьким сином.

“Приховувати не буду: колишній чоловік діставав дзвінками. У підсумку погодилася заглянути в гості. Мені відкрив чоловік, одягнений в якесь лахміття. Ледь впізнала в ньому Влада. Шкіра між пальцями ніг у нього розмокла і гнuє, ледве ходить. Запах жaxливий. У квартирі безлад! Відсутня майже вся техніка. Напевно, продав … Зрозуміла, що вчинила правильно, розлучившись з ним. Скільки не дай, все зіпсує “, – розповіла Вікторія Фадєєва, колишня дружина чоловіка.

“У минулому з хорошого у мене тільки Женька (дитина), про решту намагаюся не думати. Пугачова допомагає виховувати його, хлопчик живе в будинку її правої руки – водія Ігоря, який вважає Женю рідним сином”, – додала вона. Через таку поведінку Алла Борисівна розірвала будь-які контакти з племінником.

Читайте також: Важко дихати, важко ходити: Пугачова зробила відверте зізнання

На фото Влад з сином Женею

Нагадаємо також, що раніше Галкін розговорився про шлюб з Пугачовою. “Я з Аллою живу з 2001 року. Ми повноцінно живемо разом 17 років. Тому розмови про те, що я люблю людей похилого – я це все чув багато разів. Я ж не літніх люблю. Я люблю одну людину, я закохався в неї, мені було 25, їй було 52, у нас різниця в 27 років “, – заявив чоловік примадонни.

You cannot copy content of this page