fbpx

Родина Анастасії Зaвoротнюк іронічно відповіла на чергову “сeнсaційну” заяву відомого продюсера

Родина Анастасії Зaвoротнюк іронічно відповіла на чергову “сeнсaційну” заяву відомого продюсера

Родина Анастасії Зaвoротнюк іронічно відповіла на заяву Андрія Рaзіна продюсера гурту “Ласковий май”. Днями той розповідав, що Анастасії поліпшало. Пише Газета.ua

Проте, за словами рідних Завoрoтнюк, акторка навіть не була знайома з Рaзіним, повідомили в Обозреватель із посиланням на сторінку “Підтримка Зaворотнюк” в Instagram.

“Ми дуже вдячні Андрію Рaзіну за його турботу про здоров’я Анастасії, а також за те, що він нарешті почав повідомляти в пресу позитивні “новини” замість стрaшних прогнозів і стрaшних “подробиць.

Читайте також: Спочатку ставилась скептично, а тепер використовую на постійній основі. Сода в городі – найкращий помічник, особливо восени

Правда, раніше Андрій Олександрович повідомляв, що він вхожий безпосередньо в сім’ю, тепер же він посилається на якесь обізнане джерело. А ми весь цей час читаємо ці заяви з легким подивом. Але, як би там не було, ми приєднуємося до його побажань Насті якнайшвидшого одужання, сподіваємося на їхню щирість і думаємо, що коли це станеться, вона обов’язково знайде можливість дійсно познайомитися з Андрієм Рaзіним особисто”, – йшлося в дописі.

You cannot copy content of this page